Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

To bol trapaaaas! Varinského reparát s Harrym Potterom: Po troch rokoch sa mu to stalo zas!

Peter Varinský Zobraziť galériu (3)
Peter Varinský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Trapas večne živý! Občas sa moderátorom podarí taký brbt, že mnohí si ho pamätajú roky. Môžeme to povedať aj o Petrovi Varinskom, ktorý pred tromi rokmi "vyrobil" rezeň z Azkabanu. A teraz si hlásenie k tretej časti Harryho Pottera zopakoval...

Pred tromi rokmi si markizák Peter Varinský vyrobil poriadny trapas. V januári 2019 na konci športových správ zahlasoval ďalší program. Televízia vtedy vysielala tretiu časť príbehu o Harrym Potterovi. 

To bol trapaaaas! Varinského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)
To bol trapaaaas! Varinského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Klasický neviditeľný štít. Podobné finty už o chvíľu vo filme Harry Potter a REZEŇ, pardon, väzeň z Azkabanu,“ zahlásil vtedy moderátor a pobavil celé Slovensko. Ešte aj teraz si na tento brbt mnohí s úsmevom spomínajú. 

A evidentne nezabudol ani samotný Varinský. Náhoda chcela, že po rokoch, keď Markíza sériu o mladom čarodejníkovi opakuje, vyšlo zahlásenie časti o väzňovi z Azkabanu opäť na neho. „Čarovať budeme aj naďalej, prichádza Harry Potter a...” odmlčal sa markizák. A mnohí čakali, čo bude tentoraz nasledovať. „... tretí diel ságy. Dobrú chuť a dovidenia zajtra,” zakončil zahlásenie Peter s úsmevom. 

Satirickú stránku Zomri na úsmevný moment upozornil jeden z ich fanúšikov.

Viac o téme: Peter Varinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu