Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Andy Kraus (54) je vlastnej dcére DEDKOM: Aha, rozkošná princezná hviezdi na Markíze!

Andy Kraus s dcérkou Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus s dcérkou (Zdroj: markiza.sk)

BRATISLAVA - Tá si musí získať každého! Obľúbený herec, humorista a scenárista Andy Kraus (54) je trojnásobným otcom. K dvom deťom z prvého manželstva mu v jeseni 2019 pribudla dcérka, ktorej spolu s druhou manželkou dali meno Adelka. Rozkošné dievčatko robí svojim rodičom veľkú radosť. A veru, nielen im... Účinkuje totiž v markizáckom seriáli Susedia.

Seriál Susedia sa teší diváckej priazni dlhé roky. Na obrazovkách Markízy aktuálne beží 10. séria. Ako býva zvykom, okrem stabilných tvári sa na obraze objavujú aj rôzni hostia. Spomenúť možno napríklad choreografa Jána Ďurovčíka, ktorý si nakrúcanie nepochybne užíval. 

VIDEO: Ján Ďurovčík v seriáli Susedia. 

Ján Ďurovčík a jeho účinkovanie v markizáckom seriáli Susedia (Zdroj: TV Markíza)

Pozornosť si však rozhodne zaslúžia aj detskí herci účinkujúci v sitkome. Ku Ágostonovi-Františkovi (syn Lászla a Ildikó) a Evanovi (vnuk Zuzy a Františka) nedávno pribudlo rozkošné dievčatko - Mária. Ide o vnučku Lászla a Ildikó, ktorú ich synovi Gergelymu porodila poľská harfistka Anastázia. 

Zaujímavé je, že tvorcovia si to pri tejto postave tak trošku uľahčili. Lászlovu seriálovú vnučku totiž stvárňuje jeho vlastná dcérka Adelka. „S týmto skvelým nápadom prišiel vlastne Andy. Nakrúcanie s deťmi je často náročné. Keď nikoho okolo seba nepoznajú, plačú alebo sa dožadujú prítomnosti rodiča. Avšak tým, že Adelka má na pľaci svojho tata, je úplne v pohode,” prezradil nám zdroj zo zákulisia. 

Čo poviete, podobá sa Adelka na svojho slávneho otca?

Dcérka Andyho Krausa je novou hviezdou v sitkome Susedia.
Zobraziť galériu (6)
Dcérka Andyho Krausa je novou hviezdou v sitkome Susedia.  (Zdroj: TV Markíza)

Andy Kraus (54) je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SusediaAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu