Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NECHUTNÉ! Slovenskú speváčku zablokoval Instagram: Po SMRTI otca zverejnila… TOTO vážne?!

Slovenskú speváčku zablokoval Instagram Zobraziť galériu (5)
Slovenskú speváčku zablokoval Instagram (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Uplynuli už dva mesiace odkedy Simona Hégerová alias Sima prežívala najťažšie chvíle vo svojom živote. Počas jedného dňa prišla o dvoch najbližších ľudí. Najprv jej zomrela babička a o chvíľu na to jej život uštedril ďalšiu krutú ranu. Do neba za ňou ešte v ten istý deň odišiel aj Simin milovaný otec.

„V sobotu, v ten istý deň, ako odišla aj tvoja mama, naša milovaná babička, si išiel za ňou. Budete nám obaja chýbať. V našich srdciach budete žiť navždy,“ napísala milujúca dcéra a vnučka ešte koncom mája. Ďalšie detaily o rodinnej tragédii, samozrejme, nezverejňovala. To, čím si v tých momentoch prechádzala, je absolútne nepredstaviteľné. Na istý čas sa potom na sociálnych sieťach úplne odmlčala. 

NECHUTNÉ! Slovenskú speváčku zablokoval Instagram: Po SMRTI otca zverejnila… TOTO vážne?! (Zdroj: Instagram S.H.)

Krátko po tragédii však zverejnila zábery z detstva. Sima si prostredníctvom fotiek zaspomínala na milovaného ocina. Na jednej zo snímok, prostredníctovm ktorých si aspoň trošku uľavila od žialu a vyliala svoje city, bola speváčka ešte ako malé dievčatko a tatino jej dával pusu. Smútiaca umelkyňa však ani vo sne nečakala, ako na dojímavú fotku doplatí. 

Instagram totiž zablokoval jej profil. Nie úplne, no Sima má 5krát menší dosah a neporovnateľne okresaný počet vzhliadnutí. Jej priaznivcom sa Simine 24hodinové príspevky zobrazujú ako posledné (ak vôbec)  a pre ľudí, ktorí ju nesledujú, je ťažko dohľadateľná. Záber s otcom, ktorý ju bozkáva, totiž údajne "porušuje pravidlá komunity" kvôli sexuálnemu násiliu páchanom na deťoch a je pravdepodobné, že ho niekto nahlásil. 

Simu zablokoval Instagram. Speváčka sa túto situáciu snaží vyriešiť už niekoľko týždňov
Zobraziť galériu (5)
Simu zablokoval Instagram. Speváčka sa túto situáciu snaží vyriešiť už niekoľko týždňov  (Zdroj: Instagram S.H.)

Sima dokonca nemôže vytvárať ani značkový obsah a hoci by si niekto povedal že všetko toto nie je až takým problémom, pre speváčku, ktorej Instagram je súčasťou jej živobytia a zároveň cestou, ako komunikovať s fanúšikmi, ide o celkom slušný problém. Ten sa snaží riešiť už niekoľko týždňov, no žiadnej odozvy od kompetentných sa zatiaľ nedočkala. 

Viac sa dozviete vo videu vyššie, kde Sima hovorí aj o tom, ako jej môžu fanúšikovia v tejto situácii pomôcť. Na záver snáď dodať len toĺko, že pokiaľ naozaj nejde o automatickú prácu Instagramového algoritmu a záber otcovskej pusy niekto cielene nahlásil ako nevhodný, mal by sa nad sebou skutočne poriadne zamyslieť, pretože takéto správanie je naozaj nechutné. A to nielen pre žiaľ, ktorý vtedy Sima prežívala...

NECHUTNÉ! Slovenskú speváčku zablokoval
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

Viac o téme: Sima Hégerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu