Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť režiséra (†70) Života na zámku: Od ženy dostal ZÁKAZ ďalej ŽIŤ… Mŕtveho ho mala až do rozlúčky doma!

Režisér Jaroslav Hanuš zomrel. Zobraziť galériu (3)
Režisér Jaroslav Hanuš zomrel. (Zdroj: ČT24)

PRAHA - Včera Česko obletela správa o smrti režiséra Jaroslava Hanuša, ktorý natočil viaceré známe seriály, napríklad aj Život na zámku. Vo veku 70 rokov podľahol rakovine. Trápil sa však tak veľmi, že jeho žena mu dala zákaz ďalej žiť. A on ju vraj po prvýkrát v živote poslúchol!

Režisérova choroba mala veľmi rýchly spád. Len v auguste si zlomil stavec a mal obrovské bolesti. Podľa jeho manželky Kláry si myslel, že to je zo zlomeniny. Napokon sa však zistilo, že to je rakovina. „Netrápil sa našťastie dlho,“ povedala v rozhovore pre eXtra.cz vdova. Jaroslav Hanuš napokon zomrel vo štvrtok ráno vo veku 70 rokov. 

„Tušila som, do čoho ideme. Dobrovoľníčim v hospici, tak už poznám, keď sa blíži koniec. Manžel už hovoril z cesty a podobne. Tak som mu vyprala pekné košele a dostal motýlika,“ priznala Klára, ktorá po veľkom trápení dala svojmu milovanému ten najťažší zákaz. Hanuš mal totiž metastázy v bruchu a začali mu zlyhávať orgány.

Jaroslav Hanuš bol exmanželom Jaroslavy Hanušovej, známej zo Slunce, seno, erotika.
Zobraziť galériu (3)
Jaroslav Hanuš bol exmanželom Jaroslavy Hanušovej, známej zo Slunce, seno, erotika.

„Jardu som "domazlila" až do úplného konca. Potom som mu zakázala žiť, že sa len trápi. Po prvýkrát v živote ma poslúchol. Zastavilo sa mu srdiečko, boli sme pri tom s mladším synom,“ prekvapuje vdova. Tá má svoju polovičku stále doma. Chcela vraj, aby sa s ním jeho kamoši mohli prísť osobne rozlúčiť.

„Zatiaľ mám manžela doma. Chcela som, aby sa s ním kamaráti, ktorí ho mali radi, mohli prísť osobne rozlúčiť. Pár z nich mi už napísalo, že na to nemajú silu, čo chápem. Je ale tu, fešácky oblečený ako na TýTý. A je krásny. Vyzerá ako z voskového Múzea Madame Tussauds. Ľudia z hospicu sa mi oňho krásne starali. Čiastočne som im pomáhala,“ dodala vdova. 

Viac o téme: Jaroslav Hanuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu