Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český herec leží s COVIDom na kyslíku: Mrazivé slová o očkovaní… Bola to obrovská CHYBA!

Herec Miroslav Etzler bojuje v nemocnici s COVIDom-19. Zobraziť galériu (7)
Herec Miroslav Etzler bojuje v nemocnici s COVIDom-19. (Zdroj: Instagram M.E.)

PRAHA - Dnes by už nerozmýšľal! Český herec Miroslav Etzler (56) informoval svojich fanúšikov, že leží v nemocnici pripojený na kyslík. Bojuje totiž so zákerným koronavírusom a obojstranným zápalom pľúc. Priznal, že nie je očkovaný a čo bude ďalej, vraj skôr tuší, ako vie. Priznáva, že nedať sa zaočkovať bola jeho najväčšia chyba!

Obávaný koronavírus sa šíri zákerne a rýchlo a neobchádza ani známe tváre. Aktuálne sa s COVIDom pasuje aj slovenská herečka Petra Polnišová. No hoci ju nákaza naozaj trápi, zatiaľ s ňou dokáže bojovať aj bez výraznejšej pomoci lekárovi. Dopomohlo jej k tomu zrejme aj očkovanie. Toľko šťastia však nemá známy český herec Miroslav Etzler. 


Český herec (56) na mizine kvôli korone: Živí ho mladšia frajerka (39)... Sťahovanie z Prahy!


Ten na sociálnej sieti Instagram pred pár hodinami priznal, že s COVIDom leží v nemocnici napojený na kyslík. Vírus zasiahol jeho pľúca tak silno, že sa teraz pasuje s obojstranným zápalom pľúc. „Moji vzácni a blízki, asi ste si všimli, že som sa tu dlho neprezentoval. Dôvod je jednoduchý. Dostal som silný covidový atak spojený s obojstranným zápalom pľúc,“ šokoval svojich fanúšikov herec. 

„Som na kyslíku a ďalší vývoj skôr tuším, než viem,“ pokračoval Miroslav. No zároveň priznal najväčšiu chybu, ktorú urobil. „A áno, nebol som očkovaný. Vďaka obrovskej láskavosti a profesionalite covid oddelenia nemocnice Česká Lípa pod vedením pána primára Jana Nováka a jeho geniálneho tímu ma napriek tomu berú ako človeka,“ napísal pod fotku z nemocnice Etzler. 

Zároveň vyzval všetkých svojich sledovateľov, aby neurobili rovnakú chybu ako on. „Nenechať sa očkovať bola obrovská chyba. Prosím, pokiaľ môžete, urobte to!“

Viac o téme: Miroslav Etzler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu