Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český herec zvádza boj s COVIDOM v nemocnici: Ehm... Splnil sa mu jeho EROTICKÝ SEN!

Miroslav Etzler Zobraziť galériu (4)
Miroslav Etzler (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Je im neskutočne vďačný! Na topkách sme vás informovali, že obľúbený český herec Miroslav Etzler (56) zvádza boj s COVIDom. Jeho zdravotný stav je natoľko vážny, že skončil v nemocnici na kyslíku. Vyhraté ešte stále nemá... Avšak popri vážnych vyjadreniach sa mu už pomaličky vracia aj zmysel pre humor.

Nečudo, že Etzlerovi sa v uplynulých dňoch nechcelo príliš srandovať. Namiesto toho, aby si mohol užívať život po boku svojej krásnej partnerky a rozkošného trojročného syna, je už pár dní pripútaný na nemocničné lôžko.

S priateľmi, fanúšikmi a okolitým svetom komunikuje prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Tam okrem iného prezradil, že si vyčíta, že odkladal očkovanie. „Pokladám to za veľkú chybu. Kvôli lekárom, svojej rodine a blízkym,” povedal okrem iného Miroslav.

Sympatický herec sa počas víkendu aspoň trošku usiloval vážnu situáciu odľahčiť. „Vždy bolo mojím snom byť v sprche s troma sestričkami. Dnes sa to podarilo,” začal svoj príspevok herec, ktorý si však splnenie svojej erotickej fantázie vôbec neužíval. „Sprcha bez kyslíku. Nič horšie som snáď nezažil. Ani neviem, ako ma doviedli na izbu,” dodal Etzler. Prístup personálu pri tej príležitosti opäť raz vychválil.„Ani neviem, ako im poďakovať. Viem, že som tu kvôli svojej blbosti,” uzavrel. 

Viac o téme: Miroslav Etzler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu