Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nevýrazná Eva z Farmy všetkých šokovala: Nahodila šaty a mejkap, natočila si vlasy a... Wau, veď to ani nie je ona!

To je ale PREMENA! Zobraziť galériu (3)
To je ale PREMENA! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Eva Vajsová patrí už od samého začiatku trinástej série k najhorúcejším adeptom na víťazstvo. Zručná blondínka sa živí ako stolárka a jej šikovnosť sa premietla na každej jednej farmárskej stavbe. Ako jedna z mála žien sa skôr stará o bezproblémový chod statku, než o vlastný výzor. Ale... No aha na ňu!

Eva sa ráno nenaháňa k zrkadlu, aby si pred kamery pripravila dokonalý mejkap. Prioritou sú zvieratá a úlohy od hospodára Martina. 35-ročná stolárka zo Senca sa netají tým, že nemá ani najmenší záujem priťahovať niekoho z pánskeho osadenstva farmárov. Vajsová hneď na začiatku priznala, že "kope za iný tím" - priťahujú ju ženy. 

Nevýrazná Eva z Farmy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

S mejkapom na farme nešpekuluje a vlasy nosí buď vypnuté v cope alebo zapletené. Obrovská zmena prišla v momente, keď sa počas osláv Halloweenu nechala k svojmu kostýmu aj nalíčiť. Ale to ste ju ešte nevideli, keď svoju ženskosť vypustí v plnej paráde! Fanúšikovia na jej Instagrame najnovšie chceli vidieť fotografiu, kde je stolárka oblečená v šatách a na tvári má mejkap. 

Admin jej profilu im tento pohľad doprial a zverejnil Evinu fotku z akejsi oslavy. Temperamentná blondínka má rozpustené a natočené vlasy, pózuje v elegantných čierno-bielych šatách, no a nechýba ani jemné líčenie. Aha, to je ale kočka! 

Spoznali by ste Evu už na prvý pohľad?
Zobraziť galériu (3)
Spoznali by ste Evu už na prvý pohľad?  (Zdroj: Instagram E.V.)

 

Viac o téme: Farma 13Eva Vajsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu