Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Totálna NOVINKA na FARME: Toto Markíza zverila bývalému súťažiacemu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza sa chystá na 13. sériu Farmy. Šou by sa mala svojim vyznením vrátiť k svojim koreňom. Divákov tak čaká viacero zmien oproti posledným ročníkom. A príde aj jedna úplná novinka!

Záhorská Bystrica už pred pár dňami vyrukovala s kompletným zoznamom účinkujúcich. Tých však nečaká šou v takej podobe, ako ju videli v posledných ročníkoch. Nastávajú zmeny, ktoré približujú súťaž k jej začiatkom. „Na Farmu sa tento rok mimoriadne teším, pretože zas bude všetko úplne inak,” uviedol pre Markízu hospodár Martin Bagar. 


Súťažiaci 13. série Farmy: Šikovná lesbička, Viking aj televízna veštica!


Divákov však čaká aj jedna úplná novinka. Kým na televíznych obrazovkách sa im bude prihovárať moderátorka Eva Evelyn Kramerová, dianie zo zákulisia im na sociálnych sieťach sprostredkuje niekto iný. Po prvý raz bude Markíza prinášať zaujímavosti a pikošky zo zákulisia a túto úlohu zverila bývalému súťažiacemu Lukášovi Stanislavovi. 

Totálna NOVINKA na FARME:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Lukáš súťažil práve v poslednej sérii a odniesol si odtiaľ nielen kopec zážitkov, ale aj priateľku. Dal sa dokopy so súťažiacou Xéniou Gregušovou. 

„Mojou úlohou bude sprevádzať fanúšikov niečím, čo tu doposiaľ nebolo – zákulisím nakrúcania priamo z Farmy. Na túto úlohu sa nesmierne teším. Diváci uvidia opäť niečo nové a ja môžem byť toho súčasťou,“ povedal blondiak pre web markiza.sk. „Pozerať sa na ďalšiu sériu z pohľadu človeka, ktorý si to celé zažil, je extrémne zaujímavé. O to viac zaujímavejšie bude pozerať sa na Farmu reálne na pľaci spoza kamier,“ dodal nový člen výrobného štábu.

Totálna NOVINKA na FARME:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu