Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuly po rozpade kapely v Milujem Slovensko: Vyjadril sa k dvom Desmodom… Je to KRAVINA!

Mário Kuly Kollár vyjadril svoj názor na dva Desmody. Zobraziť galériu (6)
Mário Kuly Kollár vyjadril svoj názor na dva Desmody. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Po druhej vlne pandémie koronavírusu, koncom apríla tohto roka si Desmod pre svojich fanúšikov pripravil nepríjemný šok. Po 23 rokoch sa kapela rozpadla. Po čase vznikli dva samostatné Desmody - jeden s pôvodným spevákom Kulym (50) a druhý s Robom Šimkom (32). Dlhoročný frontman obľúbenej kapely teraz v šou Milujem Slovensko prezradil svoj názor na to, že sú dve kapely s rovnakým názvom... Je to KRAVINA!

VIDEO: Kuly prehovoril o rozdelení kapely

Kuly prehovoril o rozpade Desmodu: Je to KRAVINA! (Zdroj: RTVS)

Piatkové večery na obrazovkách verejnoprávnej RTVS patria obľúbenej relácii Milujem Slovensko. V tej sa pravidelne objavujú zaujímavé tváre verejného života. Jedným z hostí bude dnes večer aj dlhoročný frontman kapely Desmod Mário Kuly Kollár. No a kapitán tímu Dano Dangl to využil.

Pred pár mesiacmi bolo totiž okolo speváka a jeho kapely pomerne rušno - jeho bývalí kolegovia sa po dlhých 23 rokoch rozhodli osamostatniť a založili si vlastnú skupinu. Pri vymýšľaní názvu však neboli veľmi kreatívni - vznikol ďalší Desmod. Kuly sa tak nevyhol otázkam od Dana práve na túto tému.

A priblížil nielen to, čo sa stalo, ale aj čo si o celej situácii myslí. „Teraz sme sa rozdelili. My tomu hovoríme, že sme sa rozdelili, a tak existuje jeden Desmod a druhý Desmod. Je to kravina, ale existuje!“ povedal na rovinu Kuly. Viac vo videu vyššie! 

Mário Kuly Kollár je hosťom v dnešnom Milujem Slovensko.
Zobraziť galériu (6)
Mário Kuly Kollár je hosťom v dnešnom Milujem Slovensko.  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Milujem SlovenskoMário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu