Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MOJSEJOVEJ ex VERSAČE: Už by ste ho NESPOZNALI... FOTO To čo si nechal narásť na hlave?!

To je ale háro! Zobraziť galériu (5)
To je ale háro!

BRATISLAVA - Spoznali sa počas nakrúcania šou Mojsejovci a ich vzťah bol ako hojdačke. Najprv boli priatelia, neskôr sa prekárali za kšefty a napokon skončili ako manželia. Reč je o Nore Mojsejovej, ktorá dnes nosí priezvisko Kabrheľová. Premenoval ju práve František "Versače" Kabrheľ, s ktorým si pred tromi rokmi povedali svoje "áno". A teraz...

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že Nora s Františkom sa januári 2017 vzali, bol to obrovský šok. Temperamentná televízna hviezda sa totiž s Versačem dlhé roky súdila. Napokon sa ich kamarátstvo obnovilo a dvojica sa zobrala. Mnohí však ich sobáš považovali za účelový, Kabrheľová sa totiž vďaka nemu vyhla väzeniu. A v októbri 2018 už Okresný súde v Nitre už evidoval žiadosť o rozvod.

MOJSEJOVEJ ex VERSAČE: Už
Zobraziť galériu (5)

Zdá sa však, že na rozdiel od svojho prvého EX Braňa Mojseja, s týmto bývalým manželom vychádza Nora úplne bez problémov. Versače sa totiž zastavil s Bratislave a so svojou bývalou manželínou si vyšli na kávičku. A keďže podnikateľka je momentálne celkom aktívna na sociálnych sieťach, stretnutie zdokumentovala a potom zavesila na svoj Instagram. 

Mnohí však najprv len pozerali, koho to Nora vlastne nakrúca. Versače sa na seba totiž už ani nepodobá. Útly chlapík si totiž nechal narásť vlasy a aktuálne sa pýši bujnou vyčesanou šticou, ktorú Nora poriadne uštipačne okomentovala. „Vlastná manželka by ťa nespoznala," smiala sa na Kabrheľovi. No a keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť... Aha na tú zmenu! 

MOJSEJOVEJ ex VERSAČE: Už
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

MOJSEJOVEJ ex VERSAČE: Už
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.K.)

Viac o téme: Nora MojsejováVersačeFrantišek KabrheľNora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu