Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce PRIZNANIE známej Češky: Chcela pomoc psychiatara a on... SEXUÁLNE ju napadol!

Jana Fabiánová Zobraziť galériu (6)
Jana Fabiánová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Prehovorila o svojej traume! Jana Fabiánová (42) je česká herečka, speváčka a tanečnica, avšak verejnosť ju pozná aj ako dcéru hviezdnej Nade Urbánkovej (82). Už dnes večer na obrazovkách Českej televízie otvorí svoju 13. komnatu a v rámci toho prehovorí aj o svojej šokujúcej skúsenosti s psychoterapeutom.

Jana Fabiánová prijala pozvanie do relácie 13. komnata, ktorá sa na obrazovkách Českej televízie objavuje od roku 2006. V programe hovoria známe tváre o svojich zložitých a náročných životných obdobiach.

Úspešná dcéra slávnej Nade Urbánkovej sa v detstve stretla so šikanou, poriadne náročné pre ňu bolo tiež obdobie, keď jej mama žila vo vzťahu s Josefom Havlíkom. Jana napríklad tvrdila, že ju psychicky týral, nazýval ju bastardom a v dospelosti chcel na ňu previesť svoju zadlženú firmu. 

Jana Fabiánová so snúbencom a svojou slávnou mamou.
Zobraziť galériu (6)
Jana Fabiánová so snúbencom a svojou slávnou mamou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sympatická blondínka najnovšie odkryla ďalšie zo svojich bolestných tajomstiev. Keď sa jej ako 23-ročnej rozpadlo manželstvo, dostala jej psychika zabrať, a tak sa rozhodla vyhľadať pomoc odborníkov. „Nikdy som o tom nehovorila. Na druhom sedení ma v podstate sexuálne napadol. Použil trochu násilia, ale ja som sa mu vytrhla a utiekla som,” zverila sa Jana v relácii 13. komnata.

„Bola to veľká rana pre moju dôveru v systém, lekárstvo a možno aj v mužov. Bola som v šoku. Ten moment, keď ma držal za temeno hlavy a snažil sa ma bozkávať... Vytrhla som sa mu, vzala tašku a bežala poreč. Potom si už len pamätám, že som išla po ceste, strašne som plakala a dokonca si pamätám, že som v tu chvíľu chcela, aby ma zrazilo auto,” dodala blondínka, pre ktorú bolo náročné sa s touto traumou vyrovnať. 

Viac o téme: Naďa UrbánkováJana Fabiánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu