Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Naďa Urbánková (83) skončila v nemocnici: Nie je to dobré... Dcéra prosí o modlitby!

Naďa Urbánková Zobraziť galériu (2)
Naďa Urbánková (Zdroj: SITA)

PRAHA - Česká legenda Naďa Urbánková je momentálne na tom veľmi zle. Zhoršený zdravotný stav ju priviedol na nemocničné lôžko. Nemôže ju navštíviť ani vlastná dcéra, a preto prosí všetkých o modlitby!

Známa česká herečka a speváčka bola kvôli zhoršenému zdravotnému stavu hospitalizovaná v nemocnici. Skolil ju starý známy nepriateľ - covid. V jej veku to určite nie je žiadna sranda, keďže speváčka minulý rok oslávila svoje 83. narodeniny. 

Galéria: Naďa Urbánková

Jej dcéra Jana Fabiánová má o ňu veľký strach, pretože to s ňou nevyzerá ružovo. Informovala o tom včera v poobedných hodinách na svojom facebookovom účte, kde žiadala všetkých speváčkiných priaznivcov o pomoc. A to v podobe pomodlenia sa. „Ak máte v týchto ťažkých časoch trochu modlitby, prosím, venujte ju dnes mojej matke. Je v nemocnici s covidom a vôbec sa necíti dobre,“ napísala ustráchane.

Rádio VIVA s novými hlasmi oživí legendárnu show - Juraj Volentics, CEO Rádio VIVA (Zdroj: topky.sk)

Umelkyňa je momentálne v izolácii a má zakázané akékoľvek návštevy. Nemôže ju ísť pozrieť ani vlastná dcéra. „Prosím, nevolajte jej, nemôže telefonovať. Len na ňu myslite, prosím. Ak jej chcete niečo povedať, neváhajte a napíšte sem pod príspevok. Vytlačím jej ho a nechám ho odovzdať. Bohužiaľ, ani ja k nej momentálne nemôžem ísť. Ďakujeme za váš súcit a porozumenie. Buďte zdraví a milujte sa,“ dodala.

Naďa Urbánková
Zobraziť galériu (2)
Naďa Urbánková  (Zdroj: ČT)

Pod príspevkom sa nachádzalo množstvo komentárov. Je jasné, že fanúšikom na speváčke záleží a teraz budú na ňu myslieť ešte viac. „Drahá Nadenka, veľmi na teba myslím, je mi ľúto, že sa nemáš dobre, ale nepochybujem o tom, že s tým budeš bojovať. Ľúbim ťa,“ znelo od jednej z fanúšičiek. To, kde sa Urbánková covidom nakazila, nie je známe. Za redakciu Topky.sk prajeme, nech sa z toho čím skôr dostane!

 

Jestli máte v téhle nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím věnujte jí dnes mojí mamince. Je v nemocnici s Covidem a...

Posted by Yanna Fabian on Thursday, January 26, 2023

 

Viac o téme: Naďa Urbánková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu