Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Televízni diváci v ŠOKU: Markizácky šéf je BRATOM známeho herca… FOTO Žiadna podoba!

Veď sa na seba ani nepodobajú! Zobraziť galériu (8)
Veď sa na seba ani nepodobajú! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už dnes večer sa markizácki diváci môžu tešiť na siedmu a zároveň poslednú epizódu Utajeného šéfa v tejto sezóne. Niektorí si ju už stihli pozrieť v predstihu a zhodli sa, že to najlepšie prišlo na záver. Mnohí totiž neverili vlastným očiam. Ukázalo sa, že zamaskovaný šéf je bratom známeho slovenského herca!

Meno Branislav Rovňák bolo niektorým už od začiatku povedomé. A ešte viac, keď sa šéf siete predajní káv vyjadril, že jeho brat je herec. V tom momente sa na obrazovke objavili zábery Michala Rovňáka, herca z markizáckych seriálov. „V detstve sme s bratom začali chodiť na dramatický krúžok. Začali sme sa venovať dramatickému umeniu, herectvu a týmto veciam,” vysvetlil Branislav a dodal, že on sa rozhodol pre dráhu ekonóma, no a jeho brat Michal pri herectve zostal. 

Branislav Rovňák je bratom Michala Rovňáka z Oteckov
Zobraziť galériu (8)
Branislav Rovňák je bratom Michala Rovňáka z Oteckov  (Zdroj: TV Markíza)

A práve on nevedomky testoval, či sa markizáckeho šéfa podarilo zmeniť na nepoznanie. Branislava poslali na pľac seriálu Oteckovia, počas nakrúcania robil komparz upratovača. Herec s ním komunikoval v tesnej blízkosti a niekoľkokrát sa na neho priamo díval. Vďaka prestrojeniu – dlhým vlasom, brade a okuliarom však nemal ani poňatia, že pri ňom stojí jeho vlastný súrodenec, dokonca nerozoznal ani jeho hlas. 

Televízni diváci v ŠOKU:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Povedomé črty si všimol až v momente, keď ho režisér vyzval, aby komparzistovi ochytal bradu. Lenže aj tak ešte malú chvíľu váhal a potom zostal v poriadnom šoku. No a ako sme spomínali, bratia sa podľa divákov na seba vôbec nepodobajú. Čo myslíte vy? Vidíte medzi nimi nejakú podobu?  

To, ako to dopadlo stretnutie Rovňákovcov na pľaci, uvidíte už dnes večer, no a núdza nebude ani o ďalšie zaujímavé momenty. Paradoxne, hoci Rovňák svojho brata nespoznal, jeden zamestnanec ho odhalil - a to v poriadne nečakanej situácii! 

Bratia sa na seba takmer nepodobajú
Zobraziť galériu (8)
Bratia sa na seba takmer nepodobajú  (Zdroj: TV Markíza)

Herec Michal Rovňák
Zobraziť galériu (8)
Herec Michal Rovňák  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Televízni diváci v ŠOKU:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Michal RovňákUtajený šéf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu