Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neustále sťahovanie a potom: ŠOK pre Belohorcovej dcéru na Tenerife!

Zuzana Belohorcová s dcérou Salmou Zobraziť galériu (3)
Zuzana Belohorcová s dcérou Salmou (Zdroj: Instagram ZB)

TENERIFE - Nie je žiadnym tajomstvom, že Zuzana Belohorcová sa v uplynulom období dvakrát sťahovala. Najprv z USA do Španielska, neskôr sa celá rodina presunula na Tenerife. Včera tam jej deti zažili prvý školský deň a pre Zuzaninu dcéru Salmu to bol riadny šok.

Zuzana Belohorcová roky žila v Amerike a tam jej deti Salma a Nevio zahájili aj školskú dochádzku. Po pár rokoch sa pre rasové nepokoje ale rodina rozhodla presídliť naspäť do Európy. 

Galéria: Zuzana Belohorcová s rodinou

Zuzana a jej manžel Vlastimil si však nevybrali Slovensko, či Česko, ale Španielsko. A tak na ich deti čakala ďalšia výzva v podobe nového jazyka. Samotná škola ale Salmu na rozdiel od americkej očarila.  „Lepšie jedlo, lepšie kamošky, lepší ľudia, čistejšie záchody, čistejšie triedy,” zhodnotilo dievčatko. 

Neustále sťahovanie a potom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Dlho sa tam však neohrialo, pretože rodina sa presťahovala na Tenerife. Jazyk zostal rovnaký, no vynorili sa iné problémy - ako Zuzana spomenula v jednom z príspevkov, v tomto roku navštevovali jej deti tri rôzne školy. Našťastie sa so všetkým popasovali a školský rok uzavreli s dobrými výsledkami. 

Teraz im začal úplne nový a práve včera absolvovali prvý školský deň. A tam prišiel dosť veľký šok. „Nikto v mojej triede nehovorí španielsky,” vyhlásila prekvapujúco Salma na konci dňa. Aj samotná Belohorcová reagovala zaskočeným: „Čože?” 

Ako neskôr dodali, Salma má kopu nových spolužiakov, napríklad z Islandu, Anglicka, či Rakúska. A kým tieto deti nehovoria španielsky, niektorí učitelia zas nehovoria anglicky a majú teda problém sa dorozumieť. 

Neustále sťahovanie a potom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZB)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu