Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Belohorcová je dnes VIAC SEXI ako zamlada: VIDEO 21-ročnej Zuzy vás odrovná!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Ehm... Pribúdajúce roky jej len prospeli! Keď sa povie Zuzana Belohorcová (45), väčšine z nás sa vybaví slovné spojenie učiteľka sexu. Sympatická blondínka sa totiž do pamäti mnohých vryla práve moderovaním eroticky ladených relácií. Svoju televíznu kariéru však odštartovala ešte predtým, a to na obrazovkách STV. Pozrite sa, ako v tom čase vyzerala!

Profesia hlásateľky bola svojho času mimoriadne atraktívna a zaujímavá. Pre mnohé žeby boli dámy objavujúce sa na televíznych obrazovkách vzorom, muži obdivovali ich šarm. Medzi najznámejšie slovenské hlásateľky rozhodne patria Hilda Michalíková, Dana Hermannová, Nora Beňačková, Ada Straková, či Alena Heribanová. 

Málokto si ale zrejme pamätá, že i televízne začiatky Zuzany Belohorcovej sú späté práve s touto profesiou. Sympatická blondínka si na tie časy v týchto dňoch zaspomínala. Na instagram, kde má 127-tisíc followerov, pridala aj krátke video ako dôkaz. 

VIDEO: Zuzana Belohorcová ako televízna hlásateľka.

Zuzana Belohorcová ako televízna hlásateľka (Zdroj: STV)

„Milí televízni diváci, kto z vás si ma pamätá z televíznej hlásateľne? Píše sa rok 1997. Moje televízne začiatky. 24 rokov dozadu a mám pocit, ako keby to bolo dnes,” napísala k úryvku Zuzana, ktorá svojich priaznivcov ozaj pobavila. 

A to nielen vďaka tomu, že divákov sladučkým hlasom nabádala k tomu, aby si pozreli komédiu s názvom Ženy na pokraji nervového zrútenia... Mladučká Zuzana totiž s krátkymi vlasmi a v elegantnom kostýme vyzerala ako taká teta v rokoch a nie ako sexi dvadsiatnička. Ruku hore, kto súhlasí, že Belohorcová je dnes oveľa viac sexi, než kedysi! 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu