Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lasicovi (†81) vyšla 3 dni po smrti skladba: Z toho textu mrazí!

Milan Lasica Zobraziť galériu (5)
Milan Lasica (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Tušil, že je jeho anjel strážny unavený! Keď sa v nedeľu večer dozvedela verejnosť, že legendárny Milan Lasica (†81) náhle zomrel, slzy sa zaleskli v očiach mnohých. Obrovský smútok prežíva aj spevák a hudobník Marián Čekovský (44). Ten aktuálne zverejnil nádhernú a dojímavú skladbu, ku ktorej vytvoril text práve zosnulý maestro.

Milan Lasica sa v jednom zo svojich posledných rozhovorov netajil tým, že počas obdobia pandémie sa venoval písaniu. Ako prezradil, vytvoril asi dvadsať pesničkových textov. „Väčšinu z nich som poslal Mariánovi Čekovskému. Najprv som mu poslal len jeden a on mi napísal esemesku, v ktorej bolo len jedno slovo - Ešte. A tak to pokračovalo, až kým som mu nenapísal prakticky celý album,” uviedol pre sme.sk legendárny umelec.

Keď sa verejnosť dozvedela o náhlej maestrovej smrti, Marián Čekovský zverejnil na Instagrame Lasicovu fotku a napísal: „RIP, môj drahý PRIATEĽ. Našu prácu dokončím.” A do plnenia svojho sľubu sa aj hneď pustil. 

Popri smútení za legendárnym umelcom skomponoval hudbu ku skladbe s názvom Anjel, ktorú dnes zverejnil. Videoklip k skladbe je na prvý pohľad možno jednoduchý, ale zároveň veľmi silný a emotívny. Pri pohľade na Mariána, ktorý hrá a spieva spomínanú pieseň, je cítiť smútok a vidno, ako potláča slzy. 

VIDEO: Milan Lasica a Marián Čekovský - Anjel. 

Fanúšikovia reagujú na emotívnu skladbu pozitívnymi ohlasmi. „Na toto by bol aj Jaro Filip hrdý,” znie jedna z reakcií. „Z toho behá mráz po chrbte. Láska v slovách aj tónoch. Nádhera,” pridávajú sa ďalší. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete alebo diskusii. 

Viac o téme: Milan LasicaMarián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu