Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už ho neskrýva! FOTO Mary Bartalos KONEČNE ukázala synčeka Noela (2)... Ten je ale rozkošný!

Mary Bartalos KONEČNE  ukázala synčeka Noela Zobraziť galériu (4)
Mary Bartalos KONEČNE ukázala synčeka Noela (Zdroj: Pavol Chochula)

BRATISLAVA - V júni to boli už dva roky, čo Mária Bartalos prežila jeden z najkrajších dní vo svojom živote a stala sa mamičkou. S manželom Adriánom sa dočkali synčeka Noela, ktorého však dvojica urputne skrývala pred zrakom verejnosti. Tváričku svojho malého princa zásadne na sociálnych sieťach nezverejňovali. Až doteraz!

Mária a Adrian sa už onedlho stanú dvojnásobnými rodičmi. Herečka sa pred pár dňami pochválila dovolenkovou fotkou, kde jej spod šiat vykúkalo tehotenské bruško. ,,Najbližšie to už na dovolenke bude pestrejšie. Budeme si chodiť vo štvorici po svete,” napísala sympatická mamička. A možno práve táto radostná novinka manželov podnietila k tomu, aby svetu ukázali aj svojho malého Noela. 

Galéria: Mary Bartalos

Počas dvoch rokov mohli priaznivci len hádať, ako Máriin synček vyzerá. Ona i Adrián ho síce na svojich profiloch občas ukázali, no odfotený bol vždy len zozadu, zboku, prípadne jeho tváričku prekrývali emotikonmi. Skrývačka však zjavne skončila. V poslednom období sa drobček už niekoľkokrát objavil na Instagramoch svojich rodičov, a to v celej svojej kráse. 

Z Mery sa už onedlho stane dvojnásobná mamička
Zobraziť galériu (4)
Z Mery sa už onedlho stane dvojnásobná mamička  (Zdroj: Instagram M.B.)

Ťažko určiť, na koho sa dvojročný Noel podobá viac. Niektorí v ňov skôr vidia jeho známu maminu, podľa iných je zasa celý tato. Čo si myslíte vy?

Viac o téme: NoelMary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu