Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Oteckov v tajnosti PORODILA: Bábätko priznala až po týždni!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Už sú štyria! Herečka Mary Bartalos, ktorá si mnohých priaznivcov získala účinkovaním v markizáckom seriáli Oteckovia, je dvojnásobnou maminou. Prezradila to príspevkom na sociálnej sieti Instagram, kde priznala, že druhý synček sa vypýtal na svet ešte minulý týždeň.

„Majte krásny a úspešný týždeň... A ak by vás chcel niekto vytočiť, obdarujte ho úsmevom. Nedajte priestor hnevu. Vyberte si tú druhú cestu,” takýmito slovami sa Mary Bartalos pred týždňom prihovárala svojim priateľom a priaznivcom na Instagrame. Zároveň zverejnila fotku, na ktorej s úsmevom na tvári pózuje s guľatým bruškom. 

Len málokto zrejme v tej chvíli tušil, že ide zrejme o poslednú tehotenskú fotku, ktorú pred príchodom synčeka na svet zverejnila. Mary totiž priznala, že v ten deň sa im narodil ich druhý syn, ktorému dali meno Jonatán. „Máme sa krásno krásne. A Noel je ten najlepší brat,” prezradila hrdá dvojnásobná mamina, ktorá zverejnila aj záber, ako Noel drží mladšieho súrodenca zabaleného v perinke. 

Malého chlapčeka začali vítať na svete viaceré celebritné kamarátky jeho maminy. Spomenúť možno Dianu Hágerovú, Twiinsky, Dominiku Kavaschovú, či Lenku Šoóšovú. Ku gratuláciám sa pripájame i my!

Viac o téme: Mária BartalosMary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu