Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Habera ako Červená čiapočka baví Slovákov: Dal sa opäť ukecať... Pali, to nemá chybu!

Pavol Habera Zobraziť galériu (7)
Pavol Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aj keď máš na mále, ešte stále som tu ja! Spieva Paľo Habera (59) v piesni, ktorá je zvučkou legendárneho seriálu Susedia. Ten oslavuje 15. výročie a porotcovský kat sa rozhodol prijať ponuku, aby si v obľúbenom sitkome zahral.

Paľo Habera je obľúbeným spevákom a už roky je verejnosťou vnímaný aj ako prísny porotcovský kat zo speváckej šou SuperStar. Partnerovi krásnej Daniely Peštovej však nechýba zmysel pre humor. Dokázal to už neraz... Za zmienku ale stojí jeho účinkovanie v relácii Hurikán z roku 2006, kde sa po boku Andyho Krausa a Petra Marcina predviedol ako Červená čiapočka. 

VIDEO: Paľo Habera ako Červená čiapočka. 

Pavol Habera ako Červená čiapočka v relácii Hurikán (Zdroj: TV Markíza)

S Marcinom a Krausom sa Habera pozná dlhé roky. Napokon, jeho skladba Ešte stále som tu ja je neodmysliteľne spätá s ich sitkomom Susedia. Práve dnes bude odvysielaná jubilejná 150. epizóda, v ktorej sa vôbec prvýkrát objaví aj samotný Habera. 

„Majú výročie a poprosili ma, či by som nedošiel. Tak som si povedal, že prečo nie,” povedal pre markiza.sk Habera, ktorý pred kamerami stvárnil samého seba. „Je veľmi dobré, že Markíza má takýto seriál a je to taký národný folklór, kde sú prepojené slovenské a maďarské nátury,” dodal a vyzdvihol prácu všetkých, čo sa na seriáli podieľajú. 

Ako mu účinkovanie v Susedoch išlo, uvidíte už dnes o 20:30 na Markíze. 

VIDEO: Pavol Habera v seriáli Susedia. 

Paľo Habera sa objaví v seriáli Susedia (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Paľo HaberaPavol HaberaSusedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu