Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké problémy slovenskej krásky pár dní pred pôrodom: Toto je extrém!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (3)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Bývalá účastníčka súťaže krásy a dnes známa influencerka Silvia Križanová očakáva svojho druhého potomka. Porodiť by mala na prelome júna a júla, čiže prísť to môže naozaj už každým dňom. Sisa Kr. práve v posledné dni pred pôrodom rieši veľké nepríjemnosti.

Hoci mala Sisa vždy miery modelky, tehotenstvo sa na nej podpísalo. A v tomto prípade nehovoríme o kilogramoch navyše, ktorých brunetka príliš veľa ani nebrala. Bohužiaľ však poriadne opuchla. 

Veľké problémy slovenskej krásky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Galéria: Silvia Križanová

Ako vyplýva z jej príspevkov na sieti Instagram, opuchli jej ruky aj nohy. A práve tie jej spôsobujú veľký problém. Hoci istá jej kamarátka sa tešila, že jej Silvia aspoň teraz nemôže kradnúť topánky, táto situácia jej naozaj robí ťažkosti. 

„Všetko, čo vybavujem mimo domu a potrebujem k tomu obuv, tak to musím vybaviť ráno, pretože poobede už nič neobujem. Včera som mala normálne problém, keď som išla pre malého do škôlky, že som si nemala čo obuť,” prezradila fanúšikom v utorok. 

„Už aj teraz mám tie šľapky natiahnuté len tak na trištvrťke nohy, ale inak sa nedá. Tie nohy sú extrém, extrém. Všetky ženy, ktoré dokázali odrodiť bez toho, aby im opuchli nohy, tak môžete byť šťastné, lebo toto je katastrofa,” dodala jemne zúfalá brunetka. 

Veľké problémy slovenskej krásky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SK)

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu