Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka Majtánová chudne a visia na nej rifle: Aha, koľko už zhodila!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (3)
Karin Majtánová (Zdroj: Instagram KM)

BRATISLAVA - S pribúdajúcimi rokmi majú žena niekedy problém udržať si štíhlu postavu. Nejaké kilogramy sa nalepili aj na bývalú miss a dnes moderátorku Karin Majtánovú. Krátko po 47. narodeninách sa však pustila do chudnutia a po dvoch mesiacoch... Aha, aké sú jej už nohavice veľké!

Karin Majtánová v marci oslávila 47 rokov. Odvtedy, čo vyhrala Miss Slovensko, už uplynulo neuveriteľných 28 rokov a známa Slovenka pociťovala, že na svojom tele nosí viac kilogramov, ako by mala. 

Moderátorka Majtánová chudne a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

Galéria: Karin Majtánová

V apríli sa preto rozhodla pustiť do boja! A hneď prvé výsledky boli extrémne potešujúce. Aktuálne po dvoch mesiacoch hlási moderátorka tiež pekný úbytok. Celkovo už zhodila takmer 10 kíl. „Ďalšie váženie a kontrola metabolizmu je za mnou. Výsledok zhruba -9 kg,” informovala fanúšikov na sieti Instagram s tým, že zaznamenala aj pozitívne zmeny na pokožke, najmä v tvári. „Pohoda, dobrá nálada, dobré jedlo, pravidelná strava a žiadny hlad,” dodala brunetka k fotke, na ktorej vidno, že staré rifle sú jej už poriadne veľké. 

Moderátorka Majtánová chudne a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KM)

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu