Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nový vzťah! Exfarmár sa chváli frajerkou, ale... Jej tvár ešte nikomu neukázal!

Michal Gajdošech hviezdil v roku 2018 na markizáckej Farme. Zobraziť galériu (6)
Michal Gajdošech hviezdil v roku 2018 na markizáckej Farme. (Zdroj: Tv Makíza)

BRATISLAVA - Model Michal Gajdošech (31) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2018, kedy hviezdil v markizáckej reality šou Farma. Práve tam sa zblížil s kolegyňou Líviou Chvostíkovou (24). Ich vzťah však realitu nevydržal a krátko po skončení projektu sa rozišli. No dnes sa už známy Slovák pýši novou láskou... Ehm, len jej tvár ešte nikomu neukázal!

Kto to je?! Toto sa pri pohľade na nové fotky Michala Gajdošecha pýtal nejeden jeho sledovateľ. Exfarmár sa totiž na sociálnej sieti Instagram v posledných týždňoch pýšil fotkami z dovolenky, na ktorú odletel spolu s neznámou dievčinou. 

Galéria: Michal Gajdošech

Tá podľa záberov je nepochybne jeho novou priateľkou. Svedčia o tom veľavravné popisy k fotkám aj hashtagy ako couple, čo v preklade znamená pár, či love, teda láska. Jej tvár a identitu však verejnosť ešte nepozná - Gajdošech sa svoju novú frajerku snaží pred svetom zatiaľ utajiť. Oslovili sme ho teda v tejto súvislosti, či nám niečo aspoň neprezradí. 

„Áno, je to moja priateľka. Uvidel som ju v televízii a jednoducho som jej napísal. Potom sme si zavolali a telefonovali sme spolu cez video call 6 hodín,“ povedal nám Michal. Viac však prezradiť nechcel. Podľa jeho slov je však zjavné, že ide o ženu, ktorá je verejne známa. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy prezradí jej identitu.

Viac o téme: Michal Gajdošech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu