Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový VZŤAH v slovenskom šoubiznise: Jej identitu tajil, ale... Markizák zbalil slovenskú Meghan Markle!

Identitu novej lásky tajil, ale už je známa. Zobraziť galériu (11)
Identitu novej lásky tajil, ale už je známa.

BRATISLAVA - Len nedávno sme na Topkách informovali o novej láske exfarmára Michala Gajdošecha (31). Svalnáč sa na Instagrame pýšil spoločnými fotkami, no tvár svojej milej, ani jej identitu neodhalil. Až doteraz. Markizák zbalil 1. vicemiss Slovensko 2020, Viktóriu Podmanickú (19). Pozrite, vyzerá ako Meghan Markle!

Model Michal Gajdošech sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2018, kedy hviezdil v markizáckej reality šou Farma. Práve tam sa zblížil s kolegyňou Líviou Chvostíkovou. Ich vzťah však nástrahy reality nevydržal a dvojica sa po skončení projektu rozišla. 

Galéria: Michal Gajdošech

Aktuálne sa sympatický mladík na sociálnej sieti Instagram už pýši fotkami s novou priateľkou. A dokonca s ňou odletel aj na dovolenku do Egypta. Chválil sa spoločnými fotkami zo slnečnej pláže, no tvár svojej milovanej, ani jej identitu zverejňovať nechcel. 


Nový vzťah! Exfarmár sa chváli frajerkou, ale... Jej tvár ešte nikomu neukázal!


Neprezradil to dokonca ani nám, keď sme sa na ňu vyslovene spýtali. „Áno, je to moja priateľka. Uvidel som ju v televízii a jednoducho som jej napísal. Potom sme si zavolali a telefonovali sme spolu cez video call 6 hodín,“ povedal nám Michal, no viac prezradiť nechcel. 

No dnes je už jej identita jasná. Exfarmár sa totiž na svojom profile pochválil záberom, na ktorom mladú ženu jasne vidieť. No a Gajdošechovi sa podarilo zbaliť jednu z najkrajších žien Slovenska - jeho novou priateľkou je totiž 1. vicemiss Slovensko 2020 Viktória Podmanická, ktorá akoby z oka vypadla vojvodkyni Meghan Markle. Pozrite, ako to dvojici spolu pristane!

Nový VZŤAH v slovenskom
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nový VZŤAH v slovenskom
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: FarmaMichal GajdošechViktória Podmanická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu