Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčka Kristína mesiac mamou: Prezradila DETAILY tajného pôrodu!

Speváčka Kristína porodila pred mesiacom synčeka Radka. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Kristína porodila pred mesiacom synčeka Radka. (Zdroj: Instagram K.P.)

KOŠICE - Speváčka Kristína Peláková (33) v uplynulých mesiacoch svojich fanúšikov prekvapila rovno dvakrát. Najprv sa jej 8 mesiacov darilo tajiť, že je tehotná a bez pozornosti médií sa jej podarilo priviesť na svet aj synčeka Radka. Na verejnosť sa táto informácia dostala až o mesiac neskôr, keď ju sama zverejnila na svojom Instagrame. No a teraz už speváčka nemá problém o veľkom dni rozprávať. Prezradila detaily tajného pôrodu!

Speváčka Kristína si v uplynulých mesiacoch strážila svoje súkromie viac, ako kedykoľvek predtým. Skrývala totiž krásnu novinku - pod srdcom nosila prvé dieťatko. Správa o jej tehotenstve sa prevalila až v 8. mesiaci tehotenstva. A rovnako dobre sa jej podarilo ustrážiť aj fakt, že už porodila. 


Veľké priznanie slovenskej speváčky. Najskôr tajila tehotenstvo, potom pôrod!


Celý mesiac si brunetka užívala radostnú novinku v súkromí svojej rodiny. Až koncom mája sama informovala, že je už mesiac šťastnou mamičkou. Narodil sa jej synček Radko, no viac detailov známa Slovenka neprezradila. Až doteraz... 

Kristína Peláková s manželom Mariánom Kavuličom.
Zobraziť galériu (4)
Kristína Peláková s manželom Mariánom Kavuličom.

Aktuálne sa totiž o svojom veľkom dni rozhovorila. Rodila vraj v nemocnici v Košiciach-Šaci. „Chcela som rodiť v Košiciach, pretože tu na východe mám celú rodinu a hlavne mi pomáhala po pôrode mamka. Pôrodnicu som si vybrala ešte skôr, ako som bola tehotná. Dostala som odporúčanie od kamarátky a aj z mojej rodiny tam ženy rodili,“ prezradila Kristína. 


Speváčka Kristína po utajenom pôrode: FOTO úplne bez mejkapu... To ako vyzerá?!


Jej manžel Marián Kavulič bol vraj pri pôrode. „Som šťastná, že môj pôrod prebehol bez komplikácií, preto patrí moja vďaka pôrodnému tímu za ich profesionálny a ľudský prístup,“ prízvukuje speváčka, ktorá mala pri výbere pôrodnice dve základné kritériá - aby bol umožnený bonding (teda prikladanie dieťaťa na matkinu hruď hneď po pôrode, aby sa medzi nimi vytvorilo puto, pozn. red.).

A tiež chcela, aby mohla mať dieťa po pôrode 24 hodín pri sebe. Dnes má už chlapček mesiac. „A naše prvé dni, ale aj tie ďalšie, sú o láske, spoznávaní sa a o všetkom tom, čo k tomu patrí. Je to pre mňa úplne nový svet, keďže je to moje prvé dieťa a aj keď sú ťažšie dni a noci, vnímam materstvo ako veľký dar,“ dodala Kristína. 

Speváčka Kristína mesiac mamou:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.P.)

Viac o téme: Kristína Peláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu