Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kristínin syn (2,5) dostal tradičné meno: Prezradila, ako ho s manželom vyberali!

(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Už v sobotu 16. decembra o 21.40 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer, ktorá sa bude niesť v duchu blížiacich sa vianočných sviatkov. Peter Marcin privíta jedného z najpopulárnejších textárov slovenskej populárnej hudby aj úspešných slovenských muzikálov Kamila Peteraja. Vďaka jeho textom odštartoval svoju spevácku kariéru aj ďalší hosť programu Kristína Peláková.

Na svojom konte má dnes šesť vydaných albumov, získala platinovú platňu, niekoľko ocenení ako Rádio Slávik, Hit roka 2010 v ankete Slávik. Práve s textom Kamila Peteraja k piesni Horehronie reprezentovala Slovensko na súťaži Eurovision Song Contest.

Tretím hosťom bude František Balog, jediný Róm pôsobiaci ako vyštudovaný herec v angažmáne v slovenskom kamennom divadle. Založil vlastné divadlo Actor, kde hrá a hlavne režíruje ochotníkov. Minulý rok vyhral cenu Roma Spirit v kategórii Kultúra za svoju monodrámu.

Peter Marcin skonštatoval, že Kristína bola jeho hosťom naposledy pred takmer šiestimi rokmi a odvtedy sa v jej živote všeličo zmenilo – pribudol 2,5 ročný synček. Moderátor zavtipkoval, že sa isto nudili s manželom cez pandémiu, neboli koncerty, užívali, oddychovali a tak prišiel synček Radko.

Kristína prezradila, ako synčekovi hľadali meno. Keďže verzií mena Radko je niekoľko, starostlivo s manželom vyberali ten správny tvar spomedzi mien ako Radoslav, Radomír, Radovan, Radimír, Radan.... nie však Radar, ako zavtipkoval Marcin. Pozrite si ukážku a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v sobotu večer o 21.40 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Kristína Peláková v Neskoro večer (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Kristína PelákováNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu