Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tak predsa budú rodičmi: Slávny spevák a jeho manžel prezradili, že čakajú dvojičky!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Kedysi bol lámačom ženských sŕdc a idolom mladých dievčat, no ako sa ukázalo, svoje najväčšie šťastie napokon našiel po boku ďalšieho muža. Reč je o bývalom spevákovi z kapely 'N Sync, z korého sa už onedlho stane otec!

Spevák Lance Bass sa v roku 2014 oženil s umelcom Michaelom Turchinom. Manželia sa už dlho pokúšali o to, aby mohli vychovávať spoločného potomka. Lenže život im dlhé roky akosi neprial. Počas rokov, kedy sa sa pokúšali o bábätko, ktoré im mala vynosiť náhradná matka, im osud uštedril kruté rany.  

Tak predsa budú rodičmi: Slávny spevák a jeho manžel prezradili, že čakajú dvojičky! (Zdroj: Profimedia.sk)

Za sebou mali nevydarené umelé oplodnenie a dokonca aj potrat. Zdá sa však, že na dvojicu sa konečne usmialo šťastie. Magazín People priniesol exkluzívne fotky partnerov, ktorí v rukách držia fotografie z ultrazvuku a pre spomínaný magazín prezradili, že sa už onedlho stanú oteckami. 

Z manželov sa už čoskoro stanú rodičia
Zobraziť galériu (4)
Z manželov sa už čoskoro stanú rodičia  (Zdroj: SITA)

A na svet nepríde len jedno dieťatko. Páni sa stanú rodičmi dvojičiek - chlapca a dievčatka. „Bola to náročná cesta,“ prezradil pre People spevák, čím narážal na tŕnistú cestu za vysnívaným potomkom, ktorá ich splnenému snu predchádzala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu