Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Na slovenského komika sa to zosypalo: Korona, depresie a potom... To hádam ani nie je pravda?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Až vám ho bude ľúto! Obľúbený herec a komik Števo Martinovič (38) patrí k jedincom, ktorí veľmi dobre vedia, ako zabaviť Slovákov. Na sociálnej sieti Instagram má takmer 67-tisíc followerov, ktorým jeho príspevky vždy zaručene zlepšia náladu. Málokto z nich ale tušil, že slovenský dvojník Ryana Goslinga si počas uplynulých mesiacov prešiel poriadne náročným obdobím.

Keď sa niekde objaví tvár Štefana Martinoviča, nuda nehrozí. Dôkazom je aj jeho nedávne účinkovanie v jojkárskom seriáli Delukse. 

VIDEO: Števo Martinovič si zahral v jojkárskom seriáli Delukse.

Števo Martinovič si zahral v jojkárskom seriáli Delukse. (Zdroj: TV Joj)

Na obrazovkách Jojky sa objavil aj túto stredu, kde s ním v relácii Top Star robila rozhovor Erika Barkolová. Obľúbený komik priznal, že aj on sa nedávno nakazil vírusom COVID-19. Netajil sa tiež tým, že po vyliečení ho sužovali ďalšie problémy. Upadol totiž do depresií. 

„Keď to prišlo, tak som si to hneď nespojil, že to môže súvisieť s tým covidom. Myslel som si, že to vyplynulo zo situácie,” uviedol Martinovič. „Akoby som zrazu stratil chuť do všetkého. Ani som nechcel vstať z postele. Necítil som na chvíľu nič. Ale vedel som, že toto nie som úplne ja a toto nie je môj prejav,” dodal. 

Akousi formou terapie pre Števa bol pohyb a prechádzky v prírode. Tam však narazil na ďalší, nemenej vážny, problém. „Až natoľko som splynul s tou prírodou, že sa na mňa nacicol taký kliešť, ktorý mi odovzdal taký darček, ktorému sa hovorí borelióza,” uzavrel dnes už s pobavením Martinovič, ktorému ale v danej chvíli do smiechu určite nebolo. 

VIDEO: Na Instagramovom účte Števa Martinoviča nuda nehrozí. 

Viac o téme: Štefan MartinovičŠtevo Martinovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu