Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIEME PRVÍ Moderátor Dolinský skončil za mrežami: Alkohol za volantom… Nafúkal 1,7 promile!

Moderátor Noro Dolinský skončil v cele predbežného zadržania. Zobraziť galériu (4)
Moderátor Noro Dolinský skončil v cele predbežného zadržania. (Zdroj: Facebook Polícia SR)

BRATISLAVA - Moderátor televízie TA3 Noro Dolinský má na krku vážny problém. Podľa našich informácií ho v noci z utorka na stredu chytili policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu. Nafúkať mal až 1,7 promile. Aktuálne sa nachádza v cele policajného zaistenia!

VIDEO: Koncom marca Noro Dolinský skolaboval v priamom prenose

Norbert Dolinský počas moderovania politickej relácie bojoval s nevoľnosťou (Zdroj: TA3)

Noro Dolinský patrí k ostrieľaným moderátorom televízie TA3 - každú nedeľu moderuje politickú reláciu V politike. Práve v nej koncom marca spôsobil rozruch, keď takmer odpadol a museli ho ratovať v priamom prenose. 

No a aktuálne sa opäť zmieta v problémoch. Tentokrát ich však nemá na starosti zdravie - spôsobil si ich sám. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, Dolinského v noci z utorka na stredu policajti chytili šoférovať auto pod vplyvom alkoholu. 

Podľa viacerých zdrojov mal nafúkať až 1,7 promile a aktuálne sa nachádza v cele predbežného zadržania. Oslovili sme v tejto súvislosti aj krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave, aj jeho zamestnávateľa. 

„Poverený policajt PZ druhého bratislavského okresu vzniesol obvinenie Norbertovi D. z Košíc pre trestný čin Ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Menovaný bol dňa 04. 05. 2021 v čase krátko pred 22:00 h. zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ na ulici Na Križovatkách. Kontrola bola vykonaná na základe oznámenia, ktoré sme prijali na linke 158. Dychová skúška u vodiča osobného motorového vozidla zn. Seat Altea skončila pozitívnym výsledkom, a to 0.85 mg/l, čo predstavuje 1,77‰,“ dozvedeli sme sa z polície. 

„Alkoholom potúžený vodič bol okamžite obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov. Vec bude realizovaná v tzv. „super rýchlom“ konaní s návrhom na podanie obžaloby. Norbert pôjde pred sudcu v zákonom stanovenom čase - do 48 hodín,“ znie policajné stanovisko.

K vzniknutej situácii sa vyjadrila aj televízia. „Máme už informácie, ktoré zverejnila Polícia SR - Bratislavský kraj. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Celý incident budeme riešiť s Norom interne,“ vyjadrila sa pre Topky.sk riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja TA3 Oľga Dúbravská. Samotný Dolinský má v tejto chvíli svoj telefón vypnutý.

VIEME PRVÍ Moderátor Dolinský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: Noro Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu