Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátor Dolinský šoféroval pod vplyvom: Prvé slová od zadržania!

Norbert Dolinský Zobraziť galériu (2)
Norbert Dolinský (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Minulý týždeň moderátora Norberta Dolinského zadržala polícia po tom, čo ho chytili šoférovať pod vplyvom alkoholu. Už pozná aj svoj trest, no doteraz sa ku kauze nevyjadroval. Až teraz.

Minulý utorok večer prichytili policajti Nora Dolinského šoférovať auto pod vplyvom alkoholu. Namerali mu v dychu 1,77 promile. Následne bol riešený v super rýchlom konaní. 

Moderátor musí zaplatiť 5000 eur a má zakázané sadnúť si za volant po dobu troch rokov. Doteraz sa samotný vinník k týmto udalostiam nevyjadroval. Aj Topky.sk sa ho pokúšali kontaktovať, no nereagoval. 

Moderátor Dolinský šoféroval pod
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook Polícia SR)

Aktuálne jeho vyjadrenie zverejnila televízia TA3. „Ľutujem svoje chvíľkové zlyhanie, pri ktorom sa našťastie nič nestalo. Pre mňa je to veľké poučenie, ktoré naozaj neodporúčam nikomu zažiť na vlastnej koži a môžem len apelovať na zodpovednosť za volantom. Ďakujem za podporu divákov aj Televízie TA3,“ vyhlásil Dolinský. 

Ten kvôli prešľapu stratil svoju politickú reláciu, ktorú nateraz prebrala Zuzana Martináková, pričom riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja televízie Oľga Dúbravská nevylúčila ani angažovanie novej tváre. Dolinský by mal po novom pôsobiť len v zákulisí televízie. 

Viac o téme: Norbert Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu