Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boris Kollár v slzách: Zomrel mu blízky človek… Vďačí mu za vilu v Thajsku!

Boris Kollár prežíva obrovský smútok. Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár prežíva obrovský smútok. (Zdroj: Topky - Maarty)

KOH SAMUI - Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (55) prežíva obrovský smútok. Na sociálnej sieti Instagram sa podelil o informáciu, že mu v týchto dňoch zomrel blízky kamarát Vladimír Remeník. Okrem politika za spomínaným mužom smútia aj ďalšie známe tváre.

Boris Kollár si na svojho blízkeho kamaráta zaspomínal na svojom instagramovom profile. „Obrovská bolesť v srdci... Ísť do Thajska na Koh Samui bolo ísť ku Vladkovi Remeníkovi. Ten ostrov už pre mňa nebude mať taký spirit a už nikdy nebudem na dovolenke v Thajsku dokonale šťastný,“ napísal k fotke zosnulého priateľa predseda parlamentu. 

Galéria: Boris Kollár

Spomínaný muž sa totiž Kollárovi v Thajsku staral o jeho vilu. Na Koh Samui Vladimír Remeník prevádzkoval pohostinstvo, kde sa stretávala celá komunita Slovákov a nehnuteľnosť s rozlohou 650 metrov štvorcových v hodnote viac ako milión eur mal slovenskému boháčovi aj sprostredkovať. „Budeš mi tam chýbať ty... Naše večerné debaty, naše ranné kávy v Amazone, naše bezstarostné vozenie sa po ostrove. Odpočívaj v pokoji,“ dodal. 

Remeníka však poznali aj ďalší známi Slováci, ktorí si radi zašli na exotickú dovolenku do Thajska. Smutnými emotikonmi zareagovala aj Patrícia Vitteková, Jaro Slávik či Juraj Droba. „Preboha, Vladko. Čo sa stalo?“ pýtal sa nepríjemne šokovaný politik. Rodine a známym vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu