Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Takýto zlý mejkap ešte Adela nemala: FOTO Veď vyzerá ako Strýko Fester!

 Veď vyzerá ako Strýko Fester! Zobraziť galériu (4)
Veď vyzerá ako Strýko Fester! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Adela Vincezová (40) v súkromí síce holduje prirodzenosti a nánosy mejkapu by ste na jej tvári hľadali úplne márne, lenže, ako to už býva, na televíznych obrazovkách musí byť moderátorka vždy dokonale upravená. A čo sa stane pri pokuse o amatérske líčenie v súkromí? Toto musíte vidieť!

Modetátorka začala byť v poslednom období akosi aktívnejšia na sociálnych sieťach. Konkrétne na Instagrame, kde občas zverejňuje aj zábery zo svojho súkromia. A jedným takým sa pochválila aj nedávno. Na svoj profil zavesila fotgrafiu s líčením, pri ktorom sa zrejme okamžite pozastavil každý jej fanúšik. 

Galéria: Moderátorka Adela Vinczeová

Oči má nalíčené na "pandu", pričom jej ich doslova obkolesujú čierne machule a jej obočie vyzerá ako z vizážistických návodov s "Bravíčka" z roku 2000. Tento mejkap nemá na svedomí nik iný, ako jej manžel Viktor Vincze, ktorý, zdá sa, popustil uzdu svojim rukám i svojej fantázii. 

„Viktorovi to skrátka  farbičkami nejde ,Ja sa, samozrejme, tvárim najpokornejšie, ako sa manželka po tomto vizážistickom výkone tváriť môže. Jemu to ide dobre so športovou zbraňou a v divadle, netreba to predsta s talentami preháňať," napísala moderátorka, ktorá svojich fanúšikov touto vizážou poriadne pobavila, objavil sa dokonca aj komentár, že vyzerá ako Strýko Fester z kultových Adamsovcov. 

Viktor sa na svojej manželke Adele poriadne vyjašil.
Zobraziť galériu (4)
Viktor sa na svojej manželke Adele poriadne vyjašil.  (Zdroj: Instagram A.V.)

Zverejnením domachlenej tváre chcela upozorniť na novú epizódu jej relácie Trochu inak s Adelou. Hosťom bude speváčka Zuzana Smatanová, ktorú pokladá za multitalentovanú ženu a rada by vraj zistila, či existuje niečo, v čom dobrá nie je, kedže okrem toho, že je úžasná hudobníčka, dokáže aj krásne kresliť. A mať talent na všetko predsa nie je spravodlivé! 

Existuje niečo, v čom ste úplne ľaví vy?

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu