Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nikodým (50) pod rúškom noci bozkával túto kočku: Je to 25-ročná dcéra prachatého Slováka!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čože je to päťdesiatka, keď sa páčia nám dievčatká. To pre muža nie je vysoký vek, keď vie bozkať dievča ako kvet. Slová známej piesne dokonale vystihujú nedávnu situáciu, ktorá sa odohrala v uliciach nočnej Bratislavy. Bulvárnemu fotografovi sa totiž podarilo zvečniť moderátora Martina Nikodýma, ako si vymieňa nežnosti s istou tmavovláskou. Kto je mladá kráska, ktorá hviezdneho päťdesiatnika očarila?!

Martin Nikodým oslávil začiatkom marca životné jubileum - 50. narodeniny. Čo sa týka pracovných úspechov, rozhodne sa má čím pochváliť. Divákom sa aktuálne prihovára ako moderátor markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Okrem práce mu nepochybne robia radosť i jeho ratolesti. S bývalou manželkou má syna Adama a dcéru Emmu Leu, ktorí sa venujú modelingu. Okrem nich má aj 5-ročného syna Martinka. 

VIDEO: Pozrite si rozhovor s Martinom Nikodýmom o modelingových úspechoch jeho syna Adama.

Martin Nikodým rozhovor

Sympatickému moderátorovi sa však na poli lásky až tak nedarí. Manželstvo so ženou Michaelou mu skrachovalo, keď boli deti ešte malé. A hoci sľubne vyzeral aj vzťah s matkou jeho najmladšieho syna - Martinou, prekvapivo sa rozišli tri mesiace po chlapčekovom narodení. 

Galéria: Martin Nikodým

Vyzerá to ale tak, že usmievavý blondiak na nežné pohlavie nezanevrel. Dôkazom sú zábery, ktoré sa podarilo spraviť fotografovi týždenníka Plus 7 Dní. Ten potajomky robil Nikodýmovi a mladej kráske spoločnosť na potulkách Bratislavou – pri tom, ako si pochutnávali na zmrzline, či keď si pod rúškom noci vymieňali nežnosti a bozky pred moderátorovým domom. 

Martin Nikodým užíval príjemné chvíle v spoločnosti 25-ročnej Nikoly Kaňukovej.
Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým užíval príjemné chvíle v spoločnosti 25-ročnej Nikoly Kaňukovej.  (Zdroj: Facebook)

Bulvárny fotograf nafotil Martina Nikodýma a Nikolu Kaňukovú na rande.
Zobraziť galériu (5)
Bulvárny fotograf nafotil Martina Nikodýma a Nikolu Kaňukovú na rande.  (Zdroj: Facebook)

Ako spomínaný týždenník informuje, Nikodýmovým objavom má byť 25-ročná Popradčanka Nikola Kaňuková, ktorej otec Peter Kaňuk je najväčším slovenským podnikateľom s ovocím a zeleninou. 

Moderátora sme v súvislosti s medializovanými informáciami oslovili. Na naše telefonáty a sms správy však nereagoval. Pre Plus 7 Dní však uviedol, že sa stretáva s mnohými ľuďmi aj ženami. S Nikolou sa podľa vlastných slov pozná už dlhší čas a spoznali sa na jednom seminári. „Párkrát sme sa stretli, pretože si rozumieme, ale partnerský vzťah to nie je,“ uzavrel Nikodým. 

VIDEO: Martin Nikodým si môže smelo pospevovať túto pieseň. 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu