Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Strapatá a bez mejkapu: Takáto je Beňovej realita na materskej!

Monika Beňová Zobraziť galériu (3)
Monika Beňová (Zdroj: Instagram MB)

BRATISLAVA - Úloha mamy je v mnohom náročná. Napriek tomu sa niektoré mamičky na sociálnych sieťach tvária, že aj pri malom bábätku sú neustále perfektne upravené a nastajlované. To však neplatí o Monike Beňovej, ktorá ukázala svoju realitu na materskej dovolenke.

Monika Beňová je na sociálnych sieťach naozaj aktívna. A už dávno dokázala, že nie je žiadna fiflena, čo sa svojim fanúšikom neukáže inak ako s dokonalým výzorom. 

Strapatá a bez mejkapu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

VIDEO: Odchod Moniky Beňovej z pôrodnice

Monika Beňová odchod z pôrodnice (Zdroj: Jan Zemiar)

A platí to aj počas materskej dovolenky. Hoci mnohé influencerky vytvárajú dojem, že všetku starostlivosť okolo bábätka zvládajú ľavou zadnou perfektne nastajlované a s dokonalým mejkapom, Monika ukazuje realitu. 

Galéria: Monika Beňová

Napríklad aj dnes zverejnila fotografiu bez nalíčenej tváre a s neupravenými vlasmi. „Dnes sa možno popoludní vyparádime a pôjdeme na niektorú bratislavskú terasku na kávičku medzi ľudí, ale súkromie s dcérkou si užívam strapato a bez mejkapu,” uviedla politička. 

Jej fanúšikovia úprimnosť ocenili a zahrnuli ju mnohými komplimentmi. „Ste krásna a máte moju poklonu, obdiv za to, že pridávate fotky bez filtrov a kila mejkapu. A aj napriek tomu ste krásna. A múdra... Schováte do vrecka všetky tie umelé celebrity,” napísala istá Michaela a ďalšie príspevky sa niesli v rovnakom duchu. 

Strapatá a bez mejkapu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MB)

 

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu