Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beňovej trable s bábätkom: Detailný opis... Všade samé hovienka!

Monika Beňová s dcérkou Zobraziť galériu (4)
Monika Beňová s dcérkou (Zdroj: Instagram MB)

BRATISLAVA - Politička Monika Beňová si vo veku 52 rokov po druhý raz užíva radosti a strasti materského života. Zážitky s dcérkou Leou zdieľa aj na sieti Instagram, ale fanúšikov nezásobuje iba tým pekným a milým... Takáto je realita!

Monika Beňová bola vždy na sociálnych sieťach aktívna a pokračuje v tom aj po narodení dcérky. Politička zdieľa momenty zo spoločného života s Leou, no nesnaží sa prezentovať čistou dokonalosťou. 

Práve naopak. Bez problémov, ale s nadhľadom, sa podelí aj o tie menej príjemné chvíle. „Nič nenahradí prebdenú noc viac ako spánok "do mŕtva" v ogrckanej nočnej košeli ráno medzi 8.20 a 10.15,” napísala v nedeľu. „Inak, zvyšky mlieka na ramene a hovienka na posteľnej plachte sú vcelku rozkošné,” dodala. 

Beňovej trable s bábätkom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MB)

Ako Monika ďalej uviedla, aktuálne má enormnú spotrebu nočných košieľ, posteľnej bielizne a prášku na pranie. A k tomu má ako bonus kruhy pod očami a bledozelenú farbu pokožky. „A ešte je fakt "lahôdka" správne použiť tú rektálnu hadičku o 4.15 a potom čistiť koberec, nábytok, parkety a tak,” uviedla Beňová s tým, že občas sa aj s partnerom pohádajú o to, ako dlho nechať malú plakať v postieľke. No nezabudla dodať, že svoju rodinu nadovšetko miluje. 

Jej opis sa stretol s pochopením mnohým matiek. A množstvo z nich bolo rado za realitu, ktorú Monika na Instagram prináša. „Konečne niekto, kto sa netvári, že bábätko neplače, dokonale spinká a nemá žiadne problémy. na Instagrame od influenceriek je takýchto dokonalých bábätiek kopec a potom si my, obyčajné matky, pripadáme neschopne. Veľa síl,” odkázala političke napríklad istá Zuzka. 

Beňovej trable s bábätkom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MB)

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu