Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Utrpenie v markizáckej Tvári: Komplikácie kvôli zdravotnému stavu… Fero Joke to takmer nevydržal!

Fero Joke priznal, že má poruchu ADHD. Zobraziť galériu (11)
Fero Joke priznal, že má poruchu ADHD. (Zdroj: Tv Markíza )

BRATISLAVA - Nedeľné vystúpenia v rámci šou Tvoja tvár znie povedome si vyžadujú náročné prípravy. A nielen tie tanečné a spevácke, ale aj maskérske. Niektoré premeny majú za sebou celý deň strávený v maskérni. Najbližšie to čaká komika Františka Košarišťana (31) alias Fera Jokea. Meniť sa bude celých 7 hodín. No takmer to nezvládol... Nastali komplikácie kvôli zdravotnému stavu!

Už zajtra večer sa diváci televízie Markíza môžu tešiť na ďalšiu časť zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Chýbať nebudú vtipné čísla, prekvapivé výkony ani mega veľké premeny. Presne na takú sa aktuálne chystá komik František Košarišťan alias Fero Joke. 

Galéria: 3. kolo šou Tvoja tvár znie povedome:

Predvádzať bude nemeckú skupinu Trio, ktorá má slávny hit Da Da Da. A bude to pre neho prvá veľká premena a zároveň obrovská výzva. V maskérni totiž podľa našich informácií musel stráviť celých 7 hodín, kým tvorcovia dosiahli finálnu podobu. 

No a to v prípade Fera Jokea znamená výrazné komplikácie. Ako priznal, trpí ADHD, teda poruchou pozornosti spojenou s hyperaktivitou, ktorá je typická najmä pre deti. Až 70% z nich si však príznaky nesie aj do dospelosti. Problém mu tak robilo už len nehybne stáť počas jediného vystúpenia. 

Nieto ešte odsedieť si dlhé hodiny v maskérni. „Všetci boli ku mne veľmi milí a zvládať to šlo práve kvôli nim. Prestávok mi ale dali asi viac ako je štandard. Celá premena trvala 7 hodín a bola to pre mňa skúška, ktorú som chvalabohu zvládol,“ priznal Fero. 

Fero Joke strávil v maskérni 7 hodín.
Zobraziť galériu (11)
Fero Joke strávil v maskérni 7 hodín.  (Zdroj: Tv Markíza )

Utrpenie v markizáckej Tvári:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Tv Markíza )

Viac o téme: Fero JokeTvoja tvár znie povedome.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu