Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hviezda Tvojej tváre rieši vážny problém: Pedofil! Zaoberá sa ním polícia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Nepríjemná skúsenosť! Mnohé celebrity svoje ratolesti pred očami verejnosti chránia a na sociálnych sieťach nezverejňujú ich fotografie. Nájdu sa však aj také hviezdy, ktoré sa o zábery svojho zlatíčka ochotne podelia. V súvislosti s tým sa žena českého herca Romana Vojteka (48) ocitla v situácii, ktorú sa rozhodla riešiť s mužmi zákona.

Šou Tvoja tvár má známy hlas sa teší slušnej popularite nielen medzi divákmi Markízy. Aj v susedných Čechách vysiela televízia Nova rovnaký program s domácimi celebritami, medzi ktorými má svoje miesto aj herec Roman Vojtek. 

Roman Vojtek aktuálne hviezdi v šou Tvoje tvář má známy hlas.
Zobraziť galériu (6)
Roman Vojtek aktuálne hviezdi v šou Tvoje tvář má známy hlas.  (Zdroj: Instagram)

Ten sa nedávno stal trojnásobným otcom. K dcére Editke a synovi Benedikovi, ktoré má z prvého manželstva, pribudol chlapček Nathaniel. Hercovou druhou ženou je o 15 rokov mladšia Petra, ktorá sa na sociálnych sieťach bežne delí o momentky zo súkromia. 

Petra Vojtková so synčekom.
Zobraziť galériu (6)
Petra Vojtková so synčekom.  (Zdroj: Instagram)

Petra má na sociálnej sieti Instagram viac ako 35-tisíc followerov a neváhala im ukázať aj tváričku milovaného syna. V uplynulých dňoch sa však stretla s požiadavkami, ktoré ju nenechali chladnou. Istý Slovák si od nej pýtal spodnú bielizeň. „Ahoj, kúpim od teba tangá a pošlem ti 300 eur. Aké máš číslo účtu?” znela správa, ktorú kráska okomentovala slovami Svet sa zbláznil.

K hercovej manželke sa však dostala aj správa, ktorá ju prinútila k tomu, aby kontaktovala mužov zákona. Istý užívateľ jej totiž napísal: „Odfotíš mi tvojho syna? Pokojne aj vo vani, to mi je jedno.” 

Vojtková svojich followerov na tomto prípade vyzvala k opatrnosti, aby nezverejňovali na Instagrame čokoľvek a aby sledovali, s kým si píšu ich deti. „Aj keď zlo nie je vidieť, existuje. Samozrejme, tohto úplne jasného pedofila som nahlásila. Tých 30 minút na polícii stálo za to,” uviedla.

FOTO: Roman Vojtek s manželkou Petrou a synčekom Nathanielom. 

 

Viac o téme: Roman VojtekTvoje tvář má známy hlasPetra Vojtková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu