Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Český sexidol strápnila kolegyňa: Sex s ním? Utrpenie!

Denisa Nesvačilová a Vojtěch Dyk počas milostnej scény. Zobraziť galériu (10)
Denisa Nesvačilová a Vojtěch Dyk počas milostnej scény. (Zdroj: CinemArt)

PRAHA - Čo by za to iné dali! Ocitnúť sa v posteli s českým hercom a spevákom Vojtěchom Dykom (35) je krásna predstava pre mnohé ženy. Česká herečka Denisa Nesvačilová (29) tú možnosť mala. Avšak vôbec na to nespomína v dobrom...

Česká herečka Denisa Nesvačilová patrí k hviezdam, pre ktoré je typická bezprostrednosť a nemajú problém reagovať na akékoľvek otázky. Dokázala to aj ako hosť v talkšou 7 pádů Honzy Dědka. Pred kamerami okrem iného spomínala na nakrúcanie filmu Přes prsty. V ňom stvárnila milostné scény s fešným kolegom Vojtěchom Dykom. 

FOTO: Denisa Nesvačilová bola jedným z hostí Honzy Dědka. Okrem nej spovedal aj Maroša Kramára, Terezu Těžkú a Petru Černockú s manželom Jiřím Pracným. 

„Ja sa mu ospravedlňujem, ale to sa stáva. Mňa Vojtěch Dyk ako muž nebaví. Bolo to pre mňa aj vzhľadom k tej scéne dosť utrpenie,” priznala Denisa, ktorá pred kamerami musela odhodiť všetky zábrany. 

„Bola som úplne nahá a robila som sviečku. On to mal krásne nasvietené a všetko videl. Aj som ho prosila, aby si to v hlave nejako rozmazal. Ale on sa na mňa pozeral a ešte to aj komentoval,” dodala kráska, ktorá sa pred kolegom mohla cítiť rovno ako počas návštevy gynekológa. „Bola to zatiaľ najhoršia milostná scéna v mojej kariére,” uzavrela. 

Denisa Nesvačilová na nakrúcanie tejto scény nespomína v najlepšom.
Zobraziť galériu (10)
Denisa Nesvačilová na nakrúcanie tejto scény nespomína v najlepšom.  (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Vojtěch DykDenisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu