Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úplne nová Plačková?! Kdeže, zas je z nej opuchlina: Opäť napichaná!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková sa za roky, čo je verejne známa, poriadne zmenila. Minulý rok podstúpila dokonca operáciu tváre, ktorá zmenila jej výzor. Popritom si však nechala aj zmenšiť pery. Ibaže najnovšie si ich opäť necháva napichávať!

Zuzana Plačková sa v októbri minulého roka vydala na Ukrajinu, odkiaľ sa vrátila dosť zmenená. Za mastnú sumičku si nechala urobiť rekonštrukciu nosa, zbavila sa dvojitej brady, tuku v lícach, kyseliny hyalurónovej v perách a nechala si ešte vyplniť mimické vrásky. 

VIDEO: Zuzana Plačková pred pár rokmi na operácii pŕs. Zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy. 

Operacia prs Plackova NEW

Hoci sa zdalo, že Zuzana chce mať menšie a prirodzenejšie pery, evidentne to tak nie je. Pravdepodobne išlo v jej prípade len o zmenu výplne. Pretože už v polovici decembra sa chválila, že si ich nechala dofúknuť a včera to absolvovala opäť. 

Galéria: Zuzana Plačková

„Pár dní sa budem asi takto trošku schovávať, alebo za rúškom, lebo dala som si dopichnúť pery tak, ako som chcela a extrémne som zase opuchnutá... Extrém,” zverila sa influencerka svojim fanúšikom. Zuzana proste s tými úpravami nemôže prestať. Nemôžem byť naturálna,” povedala po zákroku, ktorý absolvovala pred 2 mesiacmi. 

Úplne nová Plačková?! Kdeže,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Úplne nová Plačková?! Kdeže,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Na Zuzanino video už zareagoval aj jej manžel René Strausz. Ten si z nej často verejne robí srandu a podľa brunetkiných reakcií ju to zvyčajne veľmi baví. Snáď to bude tak aj tentokrát. 

Úplne nová Plačková?! Kdeže,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RS)

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu