Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

FOTO z Hrycovho pohrebu vháňajú slzy do očí: Toto si Andy nezaslúžil!

Andy Hryc Zobraziť galériu (2)
Andy Hryc (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Všetko by bolo inak! Ako sme vás na topkách informovali, včera sa v bratislavskom krematóriu konala posledná rozlúčka s legendárnym hercom Andym Hrycom (†71). Okrem najbližšej rodiny sa jej zúčastnila len hŕstka kolegov a priateľov...

Býva zvykom, že keď umeleckú obec opustí významná osobnosť, na večnosť je vyprevádzaná patričným spôsobom. Mnohí zosnulí herci mávajú rozlúčku na doskách, ktoré znamenajú svet a pri ich truhle držia kolegovia čestnú stráž. Záverečný potlesk, keď pre nich poslednýkrát padá opona, je tiež moment, ktorý stojí za zmienku. 

Zábery z poslednej rozlúčky s hercom Andym Hrycom.
Zobraziť galériu (2)
Zábery z poslednej rozlúčky s hercom Andym Hrycom.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Niet pochýb, že aj Andy Hryc, ktorý 31. januára prehral svoj boj s rakovinou, by si takéto "zbohom" zaslúžil. Okrem toho, že sa výrazne zapísal do slovenskej kinematografie, tak mal v šoubiznise množstvo priateľov. „Neviem, aké budú platiť protipandemické opatrenia v ten deň, ale ak to bude možné, radi vás tam uvidíme. Ak sa vám to nepodarí, budem vďačná, ak si na neho vtedy aspoň spomeniete a zapálite mu na jeho poslednej ceste sviečku,” napísala na sociálnych sieťach jeho dcéra Wanda, keď zverejnila smútočné parte.  

Žiaľ, súčasná neľahká situácia a stav, ktorý v súvislosti na Slovensku kvôli pandémii COVID-19 máme, neumožnili, aby sa Hrycovej rozlúčky osobne zúčastnili všetci, ktorí by chceli. Spomedzi hereckých kolegov sme pri bratislavskom krematóriu stretli len Dušana Cinkotu, Zuzku Tlučkovú, Bibianu Ondrejkovú, či Olivera Andrásyho. 

VIDEO: Poslednej rozlúčky s Andym Hrycom sa zúčastnilo len zopár jeho hereckých kolegov. 

Známe tváre na rozlúčke s Andym Hrycom (Zdroj: Maarty)


Pohreb Andyho Hryca: Zronená vdova a.... FOTO desiatky ľudí pred krematóriom kontroluje POLÍCIA!

Wanda Hrycová sa na pohrebe otca zrútila: Pohľad na užialenú dcéru trhá srdce!


Smútiaca rodina, dobrý priateľ Dušan Cinkota, i všetci zúčastnení spravili všetko pre to, aby bola rozlúčka s Andym dôstojná. Niet pochýb, že vo svojich domácnostiach si na obľúbeného Hryca spomenuli aj mnohí ďalší kolegovia. A keďže herec pôsobil aj v susednej Českej republike, tak s najväčšou pravdepodobnosťou i tam. 

V obci Ubľa, ktorá sa nachádza na Východnom Slovensku a kde sa nakrúcal úspešný film Čiara, na slávneho herca nezabudli. „Dáme v tom čase na cerkvi zvoniť zvony. Nech ocko odpočíva v pokoji,” prisľúbila Wande na sociálnej sieti starostka Nadežda Sirková. Zo spomínanej dediny pochádza aj vdova po legendárnom hercovi - pani Veronika.

Galéria: Rodina zosnulého Andyho Hryca prijímala kondolencie

Viac o téme: Andy Hryc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu