Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dojatie trúchliacej Hrycovej: Zverejnila list od Zuzany Čaputovej... FOTO Obrovská pocta od našej prezidentky!

Wanda Hrycová zverejnila kondolenciu od Zuzany Čaputovej! Zobraziť galériu (3)
Wanda Hrycová zverejnila kondolenciu od Zuzany Čaputovej!

BRATISLAVA - V utorok popoludní sa v priestoroch bratislavského krematória konala posledná rozlúčka so zosnulým Andym Hrycom (†71). Hoci sa v obradnej sále mohla zísť iba šestica jeho najbližších, rodina umelca všetko prichystala tak, aby mu svoje zbohom mohli dať všetci tí, ktorí ho túžili odprevadiť na jeho ceste do neba.

Pred obradnou sálou boli prichystané monitory a reproduktory a práve vďaka nim si smútoční hostia mohli vypočuť reč Dušana Cinkotu. Herca ňou poverila sama Wanda, keďže ona sama nebola v stave, aby mohla rozprávať. Medzi kondolenciami od všetkých, ktorí Hryca milovali a obdivovali, sa ale našla jedna mimoriadne výnimočná.

Wanda Hrycová sa na pohrebe otca zrútila: Pohľad na užialenú dcéru trhá srdce! (Zdroj: Maarty)

Galéria: Rodina zosnulého Andyho Hryca prijímala kondolencie

Prejav napísala a poslala sama prezidentka Zuzana Čaputová. Hlava nášho štátu adresovala rodine famózneho umelca mimoriadne vrúcne slová. A dojatá Wanda zverejnila celý list na svojom Facebooku.


Wanda Hrycová sa na pohrebe otca zrútila: Pohľad na užialenú dcéru trhá srdce!


„Ďakujem, pani Prezidentka Slovenskej republiky. Veľmi si vážim toto gesto. Váš osobný list plný uznania otcovej profesionálnej tvorby, ale predovšetkým jeho zásluh v boji za demokraciu nášho Slovenska v temných dobách mečiarizmu našu rodinu v týchto ťažkých chvíľach veľmi potešil. Otec bol bojovníkom za slobodu a spravodlivosť, boli to pre neho dve najdôležitejšie hodnoty a ja som šťastná a veľmi pyšná, že si to ľudia pamätajú a aj vďaka takýmto dôležitým gestám snáď aj pamätať dlho budú. Otec mi išiel príkladom celý život a ja sa postarám, aby podľa týchto zásad žili aj moje deti. Ešte raz ďakujeme, pani Prezidentka,” napísala trúchliaca dcéra.

List od Zuzany Čaputovej v plnom znení si môžete prečítať tu: 

(Rozkliknite a použite možnosť Náhľad.)

Dojatie trúchliacej Hrycovej: Zverejnila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

Viac o téme: PohrebWanda HrycováAndy HrycZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu