Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Narodeninová párty TA3: Krásna priateľka Andreja Danka, misska Čičátková prišla s Verešovou!

Simona Frantová, Karolína Čičátková, Eva Verešová Zobraziť galériu (3)
Simona Frantová, Karolína Čičátková, Eva Verešová (Zdroj: TA3)

BRATISLAVA - V uplynulých dňoch spravodajská televízia TA3 oslávila 20. narodeniny. Pri tejto príležitosti usporiadali pre svojich zamestnancov a spolupracovníkov veľkú narodeninovú párty. Nemohla chýbať krásna priateľka Andreja Danka, Simona Frantová, ktorá sa v televízii venuje kultúre. Bývalá misska Karolína Čičátková, ktorá v TA3 spracúva témy zo sveta šoubiznisu, prišla spolu s kolegyňou z Miss Evou Verešovou.

Televízia TA3 už celých 20 rokov prináša Slovákom spravodajstvo z domova aj zo sveta. V uplynulých dňoch toto okrúhle výročie oslávili na veľkej párty, na ktorej sa stretli všetci zamestnanci aj spolupracovníci televízie. Okrem moderátorov zo spravodajskej redakcie, prišli aj tváre relácií zo sveta kultúry a šoubiznisu. 

Galéria: Event televízie TA3:

Prvú zo spomínaných má na starosti Simona Frantová, ktorá je priateľkou politika Andreja Danka. Usmievavá brunetka počas večera doslova žiarila. Na sebe mala dlhé pudrovoružové šaty a v ruke malú spoločenskú kabelku, no a kombinácii s vyčesaným účesom a jemnými šperkami vyzerala doslova famózne. 

Simona Frantová (v strede)
Zobraziť galériu (3)
Simona Frantová (v strede)  (Zdroj: TA3)

Bez povšimnutia rozhodne neobišla ani Miss Slovensko z roku 1998 Karolína Čičátková, ktorá v televízii pokrýva správy zo sveta šoubiznisu. Tá zvolila o čosi ležérnejší outfit, ako jej kolegyňa od kultúry. Na sebe mala čierne dlhé šaty s rozparkom, ktoré doplnila nizkými čižmami. Všetko perfektne dopĺňali účes a dramatické líčenie. 

Bývalej misske robila na párty spoločnosť kolegyňa z Miss, víťazka z roku 2002 Eva Verešová. Tá sa k svojej kamarátke outfitom doladila - k čiernym šatám dala čierne punčošky a nízke čížmy. Tmavé oblečenie nápadito rozbila svetlým sakom a listovou kabelkou v rovnakej farbe. Nuž, dámy to skrátka vedia!

Karolína Čičátková (vľavo), Eva Verešová
Zobraziť galériu (3)
Karolína Čičátková (vľavo), Eva Verešová  (Zdroj: TA3)

Viac FOTO z narodeninovej párty TA3 nájdete vo fotogalérii vyššie»

Viac o téme: Karolína ČičátkováEva VerešováSimona Frantová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu