Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna misska na Farme poriadne pribrala: 12 kíl navyše… Stále sa jej to nepodarilo zhodiť!

Xénia Gregušová bola finalistkou Miss Universe 2018. Zobraziť galériu (5)
Xénia Gregušová bola finalistkou Miss Universe 2018. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štyri mesiace nezdravého stravovania sa podpísali na jej postave! Reč je o víťazke markizáckej reality šou Farma Xénii Gregušovej. Finalistka Miss Universe SR 2018 išla na statok so štíhlou a vypracovanou postavou. No tá je v týchto chvíľach minulosťou. Z televízneho projektu totiž odchádzala o 12 kíl ťažšia!


A je rozhodnuté! Veľké finále markizáckej Farmy: TOTO je víťaz!


Xénia Gregušová nie je prvou finalistkou markizáckej reality šou Farma, ktorá za mesiace pobytu na televíznom statku výrazne pribrala. Mnohí skalní diváci si určite pamätajú aj premenu Jany Hrmovej, ktorá je dnes úspešnou beauty blogerkou. V čase, keď bojovala v televíznej šou, sa poriadne vypapkala. 

Galéria: Veľké finále reality šou Farma

A nie je sa ani čomu čudovať. Po celý čas tam totiž finalisti jedia kaloricky výdatné jedlá, ako sú napríklad pšeničné placky. V kombinácii so stresom, ktorý k súťaži prirodzene patrí, sa kilá na súťažiace lepili jedna radosť. A výnimkou nebola ani krásna finalistka Miss Universe SR 2018. Koľko vlastne pribrala?

Xénia Gregušová sa pri príchode na Farmu pýšila štíhlou postavičkou.
Zobraziť galériu (5)
Xénia Gregušová sa pri príchode na Farmu pýšila štíhlou postavičkou.  (Zdroj: Tv Markíza)

„Toto je jedna z asi najčastejších otázok, čo mi dávate. Pribrala som 11 kíl, 11,8. Vlastne skoro 12. Ale už to ide pomaličky dole,“ priznala na Instagrame Gregušová, ktorá na piatkovom finále ohúrila schudnutou postavou. Stále však svoju pôvodnú figúru nemá naspäť. 

„Keď som išla na Farmu, tak som mala 54 kíl, keď som vyšla z Farmy, tak som mala 65,8 a na finále som mala tak 58,9 – 59,“ netajila čerstvá víťazka 12. ročníka reality šou, ktorá sa späť do formy dostáva upravenou stravou a pohybom. 

„Ja som hlavne prestala jesť blbosti, nejedla som ani sladké, ani pečivo, pila som len čistú vodu, veľa čistej vody a behala som... Dosť som behala,“ priznala Xénia, ktorá aj vďaka tancu, ktorému sa od mala aktívne venuje, dostane k pôvodným krivkám čo nevidieť. 

Počas Farmy Xénia viditeľne pribrala.
Zobraziť galériu (5)
Počas Farmy Xénia viditeľne pribrala.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Xénia Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu