Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská herečka šokuje: Kontroverzná kniha... Nazvala ju Svědivá ku*da!

Lucie Klein Svoboda Zobraziť galériu (6)
Lucie Klein Svoboda (Zdroj: TASR)

PRAHA - Keď sa herečka Lucia Gažiová presťahovala za láskou do susedného Česka, postupne od svojej pôvodnej profesie upustila. Dnes sa venuje režírovaniu, no vyšla jej aj kniha... s poriadne kontroverzným názvom!

Herečka Lucia Gažiová sa približne pred 16 rokmi zamilovala do syna hudobného skladateľa Petra Svobodu. Odsťahovala sa za ním do Česka a za prácou dochádzala, no po roku a pol to vzdala. Herectvu sa už venuje len príležitostne. 

Slovenská herečka šokuje: Kontroverzná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Stala sa z nej scenáristka a režisérka, s manželom Petrom majú na konte film PIRKO. Teraz pripravuje bláznivú komédiu Mstiteľ, okrem toho však nedávno vydala j knihu so šokujúcim názvom. „Akurát, keď si Petr scenár prečítal, vyhlásil: Nemohla si napísať niečo normálne? No, nemohla. A to isté hovoril potom, ako som dokončila knižku Svědivá ku*da,” prezradila Lucia v rozhovore pre ženský magazín Blesku. 

Celý titul znie Svědivá ku*da aneb Už ani nejsem nasraný. „Ja si myslím, že je adekvátny, pretože presne odráža dnešnú dobu,” tvrdí autorka. Podľa nej knižka obsahuje všetko to, o čom sa ľudia boja nahlas hovoriť. A ohlasy od čitateľov sú vraj vynikajúce, kniha ich vraj núti k zamysleniu o sebe a svojich mantineloch. 

Kniha sa však nedá kúpiť v klasickom kníhkupectve, iba cez vlastnú webovú stránku. „Odkazy sú aj na sociálnych sieťach, ale tam s tým máme trošku problém. Neprejde cez filter. Takže máme slobodu slova alebo nie? Pretože ku*da je tiež slovo. A ešte pred 60 rokmi ani nebolo považované za vulgárne,” tvrdí herečka. 

Na stránke je kniha uvedená ako nekorektná knižka, beletria s hviezdičkou, ale tiež anjelskou svätožiarou. „Príbeh o Prahe, anjeloch, kráse a sku*venom svete. A tiež o ľuďoch. Napísaná Svobodou. Luciou Klein Svobodovou.”

Slovenská herečka šokuje: Kontroverzná
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Lucia Klein Svoboda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu