Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vrchol nevkusu! Slovenská herečka šokovala s manželom na premiére: Hrôza, do čoho sa navliekli!

Herečka Lucia Gažiová s manželom Zobraziť galériu (4)
Herečka Lucia Gažiová s manželom (Zdroj: Foto: showpix.cz)

PRAHA - Totálna katastrofa! Herečka Lucia Gažiová (37) a syn legendárneho českého skladateľa Karla Svobodu – Petr (33), sa príliš často v spoločnosti neukazujú. Na nedávnej akcii si ich však prítomní užili viac ako dosť. Predstavili sa totiž v outfitoch, ktoré sa dajú pokojne označiť ako vrchol módneho nevkusu. Neuveríte, čo mali na sebe!

Slovenská herečka Lucia Gažiová sa v roku 2008 stala manželkou syna nebohého hudobného mága Karla Svobodu – Petra, s ktorým spoločne vychováva aj dve deti. V uplynulých dňoch sa dvojica po dlhšej odmlke ukázala aj v spoločnosti, a to pri príležitosti slávnostnej premiéry filmu Pirko.

No a práve tam sa všetky pohľady strhli na tento prominentný párik, ktorý je zároveň aj tvorcom spomínaného počinu. Tí totiž tentoraz pútali pozornosť svojím poriadne čudáckym outfitom –zvolené kúsky, ale aj ich samotná kombinácia spôsobila mnohým doslova šok.

„Nech akokoľvek premýšľam, nenapadá mi, aká je to rozprávka. Respektíve, aké kostýmy z rozprávky. Neviem, ani čo by to mohlo byť za karnevalovú masku. Vypratý bezdomovec? Nejakú súvislosť by som aj videla. Ak by som povedala second hand, urazila by som všetky takéto obchody, kde sa dajú nájsť skvele vychytávky. Toto je vrchol nevkusu a nerešpektu voči eventu. A absolútna neúcta voči sebe samému!“ okomentovala túto hotovú módnu katastrofu známa stylistka Andrea Ziegler. 

Herečka Lucia Gažiová s manželom Petrom Svobodom sa na akcii ukázali v čudáckom oblečení, v ktorom ako prominentný párik rozhodne nevyzerali.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Lucia Gažiová s manželom Petrom Svobodom sa na akcii ukázali v čudáckom oblečení, v ktorom ako prominentný párik rozhodne nevyzerali.  (Zdroj: Foto: showpix.cz)

Viac o téme: Lucia GažiováPetr Svoboda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu