Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenský moderátor po priznaní depresií: Definitívny KONIEC s moderovaním… Po 25 rokoch!

Michal Sabo bol roky uznávaným slovenským moderátorom. Zobraziť galériu (8)
Michal Sabo bol roky uznávaným slovenským moderátorom. (Zdroj: Instagram mxsabo)

BRATISLAVA - Zásadné rozhodnutie! Michal Sabo bol roky známym moderátorom. V poslednom období na seba však oveľa viac upozorňuje ako eko bloger. A zrejme touto cestou sa teraz chce aj vydať. Na sociálnej sieti Facebook totiž oznámil, že definitívne končí s moderovaním. Po takmer 25 rokoch!

Eko bloger a moderátor Michal Sabo len nedávno pre televíziu Markíza otvorene porozprával o svojom duševnom probléme. Priznal, že pred rokmi bojoval s depresiami a v tom čase vraj sám seba nespoznával. Našťastie sa mu týmto trpkým obdobím podarilo prejsť a hoci dodnes navštevuje psychologičku, svoju psychiku má pod kontrolou. 


Depresie! Slovenský moderátor priznal problémy: Nespoznával sám seba!


No v týchto dňoch známy Slovák rozrušil svojich fanúšikov opäť. Na sociálnej sieti Facebook totiž oznámil, že po takmer  25 rokoch definitívne končí s moderovaním. „V najlepšom treba začať. Niečo nové,“ napísal v úvode Sabo. „Za celý rok 2019 som odmoderoval celkovo 53 akcií. Tento rok, ak nepočítam tri vydania mojej vlastnej talkshow a kamarátske letné kvízy na Zlatých pieskoch, som odmoderoval dva eventy. A viete čo? Som s tým absolútne OK,“ napísal moderátor. 

„Už začiatkom roka, v prvej vlne pandémie, keď som sa hrabal v odpadkoch pri Chorvátskom ramene, som sa nenávratne rozhodol, že stačí, dosť bolo. Je čas ísť ďalej, rásť nielen človečensky, aj kariérne,“ priznal svoje pocity Michal. Vraj mu raz kamarátka povedala, že pocit, že potrebuje ďalej rásť je prirodzený, no chce odvahu, múdrosť a otvorenú myseľ.

Michal Sabo o svojom radikálnom rozhodnutí informoval na Facebooku.
Zobraziť galériu (8)
Michal Sabo o svojom radikálnom rozhodnutí informoval na Facebooku.  (Zdroj: Facebook M.S.)

„Odvahu zjavne mám, keďže som sa (navyše v týchto bezprecedentných časoch) rozhodol opustiť zónu svojho komfortu a výhľadovo vstúpiť na neznámu pôdu. V oddelení múdrosti sa čiastočne spolieham na ľudí, ktorých mám na linke, hádam ma nasmerujú, keby som prípadne tápal. Otvorená myseľ je súčasťou mojej identity,“ dodal Sabo.

„Pravda je taká, že moderovanie ma už nenapĺňa tak, ako kedysi, keď som svoju prácu skutočne a bezodne miloval. Síce sa vo mne niečo zlomilo, naveky bude platiť, že mikrofón bol mojou prvou láskou a je otázne, či je vôbec možné, aby som pre niečo mool mať väčšiu vášeň,“ pochybuje eko bloger, ktorý zatiaľ nevie, ktorým smerom sa vo svojom živote vydá. No z popisu na Facebooku si už titul moderátor stihol vymazať. 

Viac o téme: Michal Sabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu