Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Plačková mala ostrý konflikt s letuškou: Takmer kvôli nej neodletelo lietadlo!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

MIAMI/BRATISLAVA - Zuzana Plačková si už niekoľko týždňov užíva dovolenku, kam odletela hneď po tom, čo absolvovala skrášľovacie zákroky na Ukrajine. Teraz však nastal čas vrátiť sa do reality na Slovensko, a tak si slovenská kráľovná Instagramu pobalila kufre a odletela domov. Len málo však chýbalo k tomu, aby nezostala v zahraničí.

Zuzana už niekoľko mesiacov podniká aj v oblasti predávania rúšok, na ktorých si necháva skutočne záležať a dohliada na to, aby boli čo najkvalitnejšie. Ona sama ich používa a za tým, čo ponúka zákazníkom, si zjavne stojí. A práve preto sa počas odchodu z Miami pochytila s letuškou v lietadle. 

Tá ju totiž presviedčala, aby si počas cesty nasadila jednorazové rúško danej leteckej spoločnosti. Z dôvodu, ktorý jej bližšie nevysvetlila, trvala na tom, aby mala ako cestujúca nasadený práve ich ochranný prostriedok a nie ten vlastný. Lenže to sa Zuzane vôbec nepozdávalo a svoj názor, ako obvykle, jasne vyjadrila. Konflikt medzi ňou a slečnou sa poriadne vyostril. 

Zuzana Plačková mala sa pred cestou domov pohádala s letuškou
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková mala sa pred cestou domov pohádala s letuškou

O celej veci vzápätí informovala n svojom Instagrame, a to spôsobom jej vlastným. „Hneď hádka s letuškou, že si mám dať ich hnusné jednorazové rúško. Som odmietla a mi za**bala, že keď si ho nedám, tak neodletíme. Tak som jej povedala, že keď dostanem koronu, bude sa o mňa starať,” napísala Plačková k záberu z lietadla s tým, že to napokon vyriešila tak, že si ich rúško nasadila na svoje vlastné. 

A čo vy? Stretli ste sa už počas cestovania s niečím podobným?

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu