Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Náhly návrat z Talianska: Twiinska musela hasiť problém… TOTO je výsledok!

Veronika Vebi Nízlová musela doma hasiť problém. Zobraziť galériu (8)
Veronika Vebi Nízlová musela doma hasiť problém. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Začiatkom novembra sme na Topkách informovali o probléme doma, kvôli ktorému musela Veronika Nízlová (34) z Talianska náhle priletieť späť na Slovensko. Ten sa jej podarilo vyriešiť a toto je výsledok. Prinášame vám premiéru videoklipu k piesni Každý deň!

Speváčka mala videoklip k skladbe, na ktorej spolupracovala s raperkou Aless, vydať už pred niekoľkými týždňami. No hoci plány dievčat boli veľkolepé, nastal problém, kvôli ktorému sa premiéra novinky musela posunúť až na december. Harddisk, na ktorom boli zábery do klipu, sa totiž poškodil.

Takmer všetko sa preto museli natáčať nanovo. A výsledok je na svete. „Samozrejme, mrzelo ma, že tie zábery nie sú, ale všetko je asi tak, ako má  byť. Klip sa mi páči aj v tejto novej verzii. Je celkom iný. Budem sa tešiť, ak sa budem môcť vrátiť na pôvodné miesto a natočiť zábery k novému klipu, lebo boli úžasné,“ priznala Veronika. 

Veronika Vebi Nízlová nahrala novú pieseň s raperkou Aless.
Zobraziť galériu (8)
Veronika Vebi Nízlová nahrala novú pieseň s raperkou Aless.  (Zdroj: youtube.com)

Pieseň napísal producent Paul Project, ktorý ju Veronike poslal ešte minulý rok. „Páčila sa mi, tak som sa ju rozhodla naspievať. Niekto sa mi však hodil do druhej slohy. V lete sme sa stretli v Taliansku s Aless, keďže ona má celú rodinu z tatinovej strany z Neapola. Spolupráca vznikla pri bazéne pri proseccu a spolu sme to nahrali,“ priznala Veronika. 

Pieseň vyznieva ako spoveď ženy po rozchode, ktorej do života vstúpil nový muž. Spieva rozídená Veronika o svojom súkromí? „V mojom živote nový muž nie je. Ani neplánujem. Takto je mi dobre. Teraz si potrebujem oddýchnuť a naplno sa venovať albumu,“ vysvetlila brunetka. 

Viac o téme: TwiinsAlessVeronika Vebi Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu