Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MEGA TRAPAS v RTVS: Mala to byť pocta Duchoňovi, ale... Ehm, toto nie je on!

Toto tam asi nemalo byť! Zobraziť galériu (5)
Toto tam asi nemalo byť! (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - 5. novembra uplynulo už 35 rokov od smrti Karola Duchoňa (†35) - legendy slovenskej hudby, ktorú kritici prirovnávali k spevákovi Tomovi Jonesovi. Na jeho pamiatku si zaspomínali aj v RTVS prostredníctvom relácie Zlaté časy, ktorá sa vysielala včera večer. Lenže... Ups!

Duchoň bol skutočným fenoménom a človek by si pomyslel, že jeho meno pozná naozaj takmer každý. Ibaže zrejme to celkom tak nie je, čoho dôkazom je príspevok, ktorý na sociálnej sieti zverejnila verejnoprávna televízia. Tam v stredu večer avizovali, aby si diváci nenechali ujsť štvrtkové vysielanie Zlatých časov, ktoré venovali práve zosnulej ikone s famóznym hlasom a jeho obrovským hitom.

Lenže odkaz na článok, ktorým sa snažili divákov navnadiť, akosi nevyšiel. Do počítača niekoho zodpovedného za príspevky na Facebooku sa zrejme vkradol akýsi škriatok a Duchoňa premenoval. „V Zlatých časoch budeme spomínať na legendárneho PAVLA Duchoňa,” znelo v spomínanom príspevku na Facebooku. 

V RTVS premenovali Karola Duchoňa
Zobraziť galériu (5)
V RTVS premenovali Karola Duchoňa  (Zdroj: RTVS)

To, že sa niekde stala chyba, si však rýchlo všimli diváci aj samotný autor. Onedlho po zverejnení príspevok totiž zmazali a momentálne by ste ho na fanúšikovskej stránke televízie hľadali márne. „RTVS sa ospravedlňuje divákom za chybu vo facebookovom príspevku ku štvrtkovej epizóde Zlatých časov venovanej Karolovi Duchoňovi. Príspevok bol v priebehu niekoľkých minút opravený a meno speváckej legendy uvedené správne,” povedal nám PR manažér relácie Zlaté časy Filip Púchovský. 

Nuž, ako sa hovorí, aj majster tesár sa občas utne a chybičky sa stávajú aj tým najlepším z nás. 

Karol Duchoň
Zobraziť galériu (5)
Karol Duchoň  (Zdroj: TASR)

Viac o téme: RTVSKarol DuchoňZlaté časy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu