Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Vianočné nákupy známeho Slováka: Zahalený od hlavy po päty… Ledva udržal tašky!

Tomáša Stríža sme nachytali na parkovisku jedného z nákupných centier. Zobraziť galériu (14)
Tomáša Stríža sme nachytali na parkovisku jedného z nákupných centier. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vianoce sa pomaly blížia, navyše sa v týchto dňoch skloňuje slovo lockdown. Každý, kto môže, sa preto snaží stihnúť vianočné nákupy. Výnimkou nie je ani celebritný šperkár Tomáš Stríž. Toho sme cez víkend zachytili na parkovisku jedného z nákupných centier. Zahalený od hlavy po päty ledva držal tašky!

Ak vláda schváli prísny lockdown, každý, kto doteraz nestihol vianočné nákupy, bude mať po chlebe. Šperkár a kamarát celebrít Tomáš Stríž zrejme aj preto nechcel nič nechať na náhodu a cez víkend sa vybral do jedného z nákupných centier na nákupy. A zdá sa, že sa poriadne rozšupol. 

Nachytali sme ho totiž na parkovisku cestou do auta a tašky ledva držal v rukách. Zahalený bol pri tom od hlavy po päty. Nielen, že mal rúško, ktoré je teraz povinnou výbavou každého z nás, ale aj oči si zakrýval slnečnými okuliarmi. Spoznať ho tak bolo celkom ťažké. 

Tomáš Stríž bol zahalený od hlavy po päty.
Zobraziť galériu (14)
Tomáš Stríž bol zahalený od hlavy po päty.  (Zdroj: Topky.sk)

Zaujímalo nás ale, čo konkrétne nakupoval. Nešlo vraj o vianočné darčeky pre jeho blízkych. „Tie som nakúpil už v predstihu. So starostom Zoltánom Pékom sme sa tento rok rozhodli spraviť balíčky pre najstarších obyvateľov Podunajských Biskupíc. Takže sme si rozdelili, kto čo nakúpi, no a mňa ste nachytali práve pri tejto činnosti,“ prezradil pre Topky.sk Stríž. 

Inšpiroval ho zrejme aj projekt Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok, ktorý má potešiť seniorov v domovoch dôchodcov. Do tejto akcie sa zapojilo veľa Slovákov, vrátane známych tvárí. Výnimkou nebol ani Tomáš. Je úžasné, že sa na pomoc seniorom a ostatným nezabúda ani v takomto náročnom období.

Tomáš Stríž vraj nakupoval darčeky pre seniorov v rámci projektu, ktorý si vymyslel so starostom Podunajských Biskupíc.
Zobraziť galériu (14)
Tomáš Stríž vraj nakupoval darčeky pre seniorov v rámci projektu, ktorý si vymyslel so starostom Podunajských Biskupíc.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Tomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu