Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sajfa POZITÍVNY na koronavírus: TOTO je najhorší príznak!

Sajfa a jeho rodina sú v karanténe! Zobraziť galériu (4)
Sajfa a jeho rodina sú v karanténe! (Zdroj: Instagram S.)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách písali o tom, že Adela Vinczeová je pozitívna na koronavírus. Jej manžel Viktor je zatiaľ negatívny, no dvojica je spolu v domácej karanténe. No a výsledky testov najnovšie nepotešili ani Adelinho kolegu - moderátor Matej Sajfa Cifra je na tom rovnako!

O tom, že je pozitívny, Sajfa informoval prostrednictvom svojho Instagramu. „Žiaľ, môj asi dvanásty covidový test tento rok bol pozitívny. Neviem, kde som sa mohol nakaziť, od koho a pri akej príležitosti. Viem jedno - aspoň my v umeleckej branži, sme trošku s rúškami, odstupom a opatreniami poľavili. Dávajte na seba pozor, buďte opatrní a noste rúška," uviedol moderátor s tým, že jeho maželka, moderátorka Veronika Ostrihoňová zatiaľ výsledky svojho testu nevie. 

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová
V karanténe však,samozrejme, zostávajú obaja. „Dali sme vedieť aj všetkým našim susedom, Molly sme dali k svokrovcom a zostávame full-time doma. Konečne máme čas na seba a naše pleťové masky. Teším sa na ozajstný rodinný čas," napísal moderátor k záberu s Veronikou, kde majú tváre potreté bielou maskou na tvár. Opísal aj to, aké sú jeho príznaky. Zatiaľ sa, našťastie, žiadna dráma nekoná. 

Matej Sajfa Cifra je pozitívny na koronavírus. Jeho manželka Veronika zatiaľ svoj výsledok nevie.
Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra je pozitívny na koronavírus. Jeho manželka Veronika zatiaľ svoj výsledok nevie.  (Zdroj: Instagram )

„Mám len veľmi mierne príznaky, z ktorých najhoršia je absolútna svalová slabosť. Žiadne horúčky, plný nos, či kašeľ," odkázal na záver Sajfa.  K tomu, čo sa u nich deje, sa na svojom profile vyjadrila aj Veronika. „Veselého Mikuláša z karantény, instasvet! Nech si v čižme nájdete najmä zdravie a opatrnosť, pretože covid nespí. A možno ešte dôveru vo vedu a fakty," uviedla moderátorka.

Celá rodinka sa nachádza v domácej karanténe
Zobraziť galériu (4)
Celá rodinka sa nachádza v domácej karanténe  (Zdroj: Instagram )

Tá dodala, že podľa jedného z prieskumov až 40% Slovákov neverí, že koronavírus existuje. „Tak ja len že- existuje. Jeden jeho nositeľ leží aj vedľa mňa. Ja svoj výsledok kstále neviem. Fakt, kamoši, dávajte na seba pozor. Vianočné darčeky sa dajú vymyslieť aj inak ako v preplnených nákupných centrách a varené vínko sa dá vychutnať aj inak ako na námestí hlava na hlava na hlave," napísala Veronika k rodinnej mikuláškej fotke s manželom a dcérkou Sárou. 

Celej rodine, samozrejme, prajeme pevné zdravie a nech všetko dobe dopadne! 

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu